Κυριακή 26 Απριλίου 2015

΄Ενας υπέροχος Ομπάμα με τα όμορφα αστειάκια του για τη Χίλαρι Κλίντον και όχι μόνο...




΄Εχει ταλέντο ο  πρόεδρος Ομπάμα.
Το ταλέντο του στο να προκαλεί γέλιο σε μία αίθουσα ,δοκίμασε ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως επιβάλλει κατά παράδοση το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για το προτελευταίο δείπνο του Ομπάμα πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016 και στις οποίες ενδέχεται να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον.
Συνηθίζεται σε αυτό το δείπνο να παρουσιαστεί ένα χιουμοριστικό σκετσάκι, το οποίο παίζει συνήθως ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος ή ένας κωμικός ηθοποιός. Αυτή τη φορά ο Ομπάμα ανέβασε στη σκηνή έναν ηθοποιό, τον Keegan-Michael Key.

Δείτε το απίστευτο βίντεο ο Ομπάμα να κοροϊδεύει τη Χίλαρι:


Στόχος ήταν αυτή τη φορά η Χίλαρι Κλίντον και ο Ομπάμα την κορόιδεψε για το ταπεινό στυλ της προεκλογικής της εκστρατείας, αναζητώντας στην Αμερική τους «καθημερινούς πολίτες» και γυρνώντας από πόλη σε πόλη με ένα λεωφορειάκι. Στα μέσα Απριλίου, μάλιστα, η υποψήφια για το χρίσμα, είχε σταματήσει σε ένα εστιατόριο φαστ φουντ και δεν άφησε πουρμπουάρ.
«Οι καιροί είναι δύσκολοι» σχολίασε ο Ομπάμα και η αίθουσα σείστηκε από τα γέλια.

«Εχω μια φίλη που πριν από μερικές εβδομάδες κέρδισε εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και τώρα ζει σε ένα βανάκι στη Αϊόβα», πρόσθεσε και η αίθουσα συνέχισε να γελάει ασταμάτητα, με το υπονοούμενο για τη Χίλαρι, η οποία έκανε περιοδεία στην Αϊόβα με λεωφορείο.
Πετάγεται τότε και ο κωμικός ηθοποιός και λέει: «Khaleesi is coming to Westeros !», κάνοντας αναφορά στην ηθοποιό «Kalheesi» που παίζει στο Game of Thrones. Το κοινό γελούσε επί ώρα.



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεστόμισε φαρμακερές ατάκες για φίλους και εχθρούς, ενώ αστειεύτηκε και με εκείνους που επιμένουν ότι είναι Μουσουλμάνος ή όσους τον χαρακτηρίζουν υπερόπτη.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ατάκες του:

«Δείχνω τόσο γέρος που ο Τζο Μπάιντεν προσκάλεσε ήδη τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για να εκφωνήσει ομιλία στην κηδεία μου», έμμεση αναφορά στον εκνευρισμό που του προκάλεσε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όταν προσκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να μιλήσει στο Κογκρέσο τον περασμένο μήνα.

«Νιώθω πιο χαλαρός από ποτέ. Αυτά τα μασάζ στους ώμους από τον Τζο Μπάιντεν είναι μαγικά. Πρέπει να δοκιμάσετε. Α, έχετε ήδη δοκιμάσει;».

Αστείο με στόχο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, που προκάλεσε σχόλια όταν άρχισε να τρίβει τους ώμους συζύγου υπουργού κατά την ορκωμοσία.





«Εχουμε έρθει τόσο κοντά που σε κάποιες περιοχές στην Ιντιάνα δεν θα μας σερβίρουν πίτσα πια», για τις σχέσεις του ιδίου με τον Μπάιντεν.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος. Πρέπει ακόμη να φτιάξω το μεταναστευτικό, να αντιμετωπίσω απειλές, να διαπραγματευτώ με το Ιράν ενώ πρέπει να προσεύχομαι πέντε φορές την ημέρα», για τις επίμονες φήμες ότι είναι Μουσουλμάνος.

«Ο Ντικ Τσέινι είπε ότι είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της ζωής του, που είναι ενδιαφέρον γιατί εγώ νομίζω ότι αυτός είναι ο χειρότερος πρόεδρος της ζωής μου», «καρφί» για την επιρροή που είχε ως αντιπρόεδρος ο Τσέινι υπό τον Τζορτζ Μπους.

«Η Χίλαρι Κλίντον πέρασε απαρατήρητη σε εστιατόριο. Ο Μάρτιν Ο'Μάλεϊ την ξεπέρασε. Δεν τον αναγνώρισαν σε μία εκδήλωση για την καμπάνια του», για τον λιγότερο γνωστό υποψήφιο του Λευκού Οίκου.

«Εξι χρόνια πρόεδρος και κάποιοι ακόμη λένε ότι είμαι αλαζονικός. Είναι τόσο χαζοί. Για αυτό δεν τους συναντάω».



Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου