Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος .- Πιέσεις από ΠαΣΟΚ και ΝΔ στον Προκόπη Παυλόπουλο...

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η συζήτηση στη Βουλή για το δημοψήφισμα

Ξεκίνησε η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης του χθεσινοβραδινού Υπουργικού Συμβουλίου για «Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα», 
στην οποία οι βουλευτές θα αποφασίσουν επί της από 26/6/2015 Απόφασης και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία λίγο μετά τα μεσάνυχτα..
Ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια της εισηγητικής ομιλίας του δήλωσε μεταξύ  άλλων :
  •  "Κάθε λέξη του συντάγματος αποτελεί τον οδηγό μας, αδιέξοδα δεν υπάρχουν". 
  • Επίσης , εκτίμησε ότι το μήνυμα του δημοψηφίσματος θα είναι συνταρακτικό και θα επιφέρει μια έντιμη συμφωνία αμέσως μετά.
  •  "Μνημόνιο και επιτήρηση στο διηνεκές, λιτότητα και περιορισμένη κυριαρχία σε μόνιμη βάση, δεν είναι αποδεκτά."
Ο εισηγητής του ΠαΣΟΚ  Ε.Βενιζέλος έφθασε στο σημείο να μιλήσει  για ..."έναρξη πραξικοπήματος"  και  συνάμα να  καλέσει  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας "να  ελέγξει  την αντισυνταγματικότητα"  ,  ...Δηλαδή  τον ...σπρώχνει  σε ..παραίτηση !!!

Σύμφωνα με   πληροφορίες  και η ΝΔ  σκέφτεται (!!!!) να   πιέσει τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη  Παυλόπουλο   να ...παραιτηθεί .

Αλλά πριν  από λίγο και ο κοιν. εκπρόσωπος της ΝΔ  Θεόδωρος Φορτσάκης  έθεσε  θέμα  ..."κατάφωρης αντισυνταγματικότητας"!!!
Θα  τα ξαναπούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου