Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η "ανθρωπιστική βοήθεια" της Τουρκίας ήταν ...τσιμέντο και σίδηρος .- ΔΕΝ βομβαρδίστηκαν τα οχήματα ανθρωπιστικής Οργάνωψσης!






" Πομπή φορτηγών που μετέφερε υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας έπληξαν χθες βομβαρδιστικά αεροσκάφη εντός συριακού εδάφους κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, προκαλώντας τον θάνατο επτά οδηγών και τον τραυματισμό άλλων δέκα"

. Αυτό είναι η "είδηση" , το ..πρελούδιο της Ψευτιάς την οποία προώθησε η ΄Αγκυρα και συντήρησαν σε πρώτη φάση τουρκικά Μέσα παραπληροφόρησης.

Μετά ακολούθησαν και τα λοιπά ευκολόπιστα κέντρα "ενημέρωσης" .Και στην Ελλάδα , εννοούμε.
Επί  ώρες μεταδιδόταν αυτή  η ..μισή αλήθεια
Γιατί βομβαρδισμός  υπήρξε...
Η άλλη μισή  αλήθεια  ,που επί  ΩΡΕΣ  κρυβόταν επιμελώς  κάτω  από τον  καλό μανδύα της "ανθρωπιστικής βοήθειας",είναι η  κάτωθι:
1ον.: οι νταλίκες που  χτυπήθηκαν/βομβαρδίστηκαν "μετέφεραν τσιμέντο και σίδηρο από την Τουρκία, με προορισμό τη Συρία"!, Κι αυτό το μετέδωσε  πολύ αργότερα  το ΤΟΥΡΚΙΚΟ κρατικό πρακτορείο «Ανατολή» !
ΔΕΝ μετέφεραν ..."ανθρωπιστική βοήθεια"!!!
ΦΟΤΟ1
΄Ισως να μετέφεραν  και ματωμένο πετρέλαιο των τζιχαντιστών , που διακινεί ο γιος του Ερντογάν (φωτό), βγάζοντας  τρελλά λεφτά!!!

2ον. στο ίδιο πάρκινγκ  πράγματι  ήταν σταθμευμένα και οχήματα της τουρκικής ανθρωπιστικής οργάνωσης IHH (Ιδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας) , τα οποία όμως  ΔΕΝ  βομβαρδίστηκαν!! 
Αυτό το παραδέχεται ο εκπρόσωπος της εν λόγω  τουρκικής ανθρωπιστικής οργάνωσης IHH , ο  Σερκάν Νεργκίς με δηλώσεις του στην τουρκική  ιστοσελίδα της εφημερίδας «Σαμπάχ» !!! Και να θυμίσουμε ,πως η "Σαμπάχ" πρόσκειται  φιλικά  προς τον πρόεδρο Ερντογάν !!!΄Αρα  ΔΕΝ μεταδίδει  ψέματα για το εν λόγω   βομβαρδισμό !!
Επίσης , ο Μουσταφά Εζμπέκ, στέλεχος της IHH στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε στην τουρκική  ιστοσελίδα της εφημερίδας «Σαμπάχ»:
  •  «Η ομάδα μας βοήθησε στην κατάσβεση. Τα φορτηγά δεν ανήκουν στην οργάνωσή μας και δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το ποιος τα βομβάρδισε»!!
Σημ.:  οι  δηλώσεις αυτές  δημοσιεύονται  στο kathimerini.gr , 26.11.15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου