Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

"Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ζουν σε παράλληλο οπισθοδρομικό σύμπαν.." δηλώνει το Ποτάμι .



Σφοδρή επίθεση  από το ΠΟΤΑΜΙ  κατά της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή το λεγόμενο "παράλληλο πρόγραμμα" που "πήγε" στη Βουλή  χωρίς κοστολόγηση.
 Με αφορμή  την αποψινή  απόφαση να αναβληθεί για μετά τις γιορτές η περαιτέρω συζήτηση του νομοσχεδίου που περιέχει ρυθμίσεις του παράλληλου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΟΤΑΜΙ καταλογίζει στην κυβέρνηση ανικανότητα,  προχειρότητα, συνέχιση της κοροϊδίας ή όλα αυτά μαζί!
«Το περιβόητο «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης, γραμμένο στο πόδι, με δεκάδες ασάφειες και διευθετήσεις ρουσφετιών, μαζεύτηκε τελικά άρον-άρον, επειδή δεν πήρε την άδεια από τους συνομιλητές της κυβέρνησης. 'Αλλη μια «σκληρή διαπραγμάτευση» έληξε άδοξα, με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να συνεχίζουν να πουλούν το παραμύθι «εμείς θέλουμε, αλλά δεν μας αφήνουν», αναφέρει το Ποτάμι.

Προσθέτει ότι έχει δηλώσει ότι «από την πρώτη στιγμή ότι σε αυτό το θέατρο δε συμμετέχει, γι' αυτό και αποχώρησε από τη Βουλή. Η χώρα έχει όντως ανάγκη από μια σειρά τολμηρές μεταρρυθμίσεις, που θα υπερβαίνουν το μνημόνιο. Αυτές όμως δεν μπορούν να γίνουν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ζουν σε παράλληλο οπισθοδρομικό σύμπαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου