Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Δικιαολογία του Λ. Γρηγοράκο: Καταψήφισα το ν/σ για την ίση μεταχείριση εκ παραδρομής !!!

Απίστευτη  δικαιολογίατου Λ.Γρηγοράκου 
  για το "ΟΧΙ" που  ψήφισε !!
Μετά να  τον πάρεις  στα ...σοβαρά
Γιατί  εδώ σου λέει  ότι  δεν  πολυκατάλαβε  ΤΙ  ψήφισε ....
Διαβάστε το  σχετικό ρεπορτάζ  από το naftemporiki.gr

Εκ παραδρομής καταψήφισε τον νόμο για την ίση μεταχείριση στην εργασία ο ανεξάρτητος βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, όπως αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, μετά τον σάλο που ξέσπασε για την αρνητική ψήφο του, γεγονός που σχολίασε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.Στην επιστολή του ο κ. Γρηγοράκος μεταξύ άλλων αναφέρει: 
  • «Σε ένα καίριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα νομοσχέδιο, εκ παραδρομής, φέρομαι να το καταψήφισα
  • Συγκεκριμένα, έγινε το εξής λάθος: Εξαιτίας απουσίας μου από την αίθουσα της Ολομέλειας κατά την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων των βουλευτών, απάντησα αρνητικά στο ερώτημα της Έδρας, θεωρώντας ότι ο Προεδρεύων με ερωτά εάν ψήφισα ή όχι. Ωστόσο, η απάντησή μου αυτή ελήφθη ως καταψήφιση των τριών συγκεκριμένων άρθρων, που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία. Το γεγονός αυτό δεν ανταποκρίνεται στην προσωπική μου βούληση. Ακλόνητη πεποίθησή μου είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό».
«Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την εύλογη επανόρθωση, γιατί τα ομοφοβικά σύνδρομα δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία και πολιτεία», καταλήγει ο κ. Γρηγοράκος".

Χα χα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου