Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Μέγαρο Μαξίμου κατά ΝΔ με "όχημα" παλιότερες δηλώσεις του ΄Αδωνι ,ότι ο "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία"

Νέα επίθεση  του Μ.Μαξίμου  κατά της ΝΔ με  αφορμή παλιότερες  δηλώσεις του Α.Γεωργιάδη.
  • «Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία;"», διερωτάται το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε σχόλιό του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ για το ονοματολογικό», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και επισυνάπτει βίντεο, στο οποίο ακούγεται ο κ. Γεωργιάδης να λέει, μεταξύ άλλων:
  • «Αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος -τρομάρα του- πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Κατάλαβε, νομίζω, ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή τού Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το 1992 και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους. Είναι μία πρόστυχη πράξη της ΝΔ, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως».
  • https://www.youtube.com/watch?v=byoelTT4XQw


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου