Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μιχάλης Σεΐτης : ο παραολυμπιονίκης του στίβου, που έδειξε ότι αν θέλουμε, όλα τα μπορούμε !




«Τελικά όλα τα μπορούμε αρκεί να το θέλουμε...» είπε ο Παραολυμπιονίκης ,που συγκίνησε με το πείσμα και τις ικανότητές του.
Ο Παραολυμπιονίκης του στίβου, Μιχάλης Σεΐτης έκανε χθες το βράδυ την πρώτη του εμφάνιση στο «Dancing with the Stars».
Για πρώτη φορά στο σόου του Ant1 συμμετέχει ένας Παραολυμπιονίκης και η πρώτη του εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μπορεί το 2013 μετά από ένα ατύχημα να έχασε το δεξί του πόδι, ωστόσο, από τότε αποδεικνύει με την πορεία του πως ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς.


Ο Μιχάλης Σεΐτης και η ντάμα του, Κλώντια Άννα Στόγια χόρεψαν paso doble και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

«Μιχάλη, μεγάλη μας τιμή που είσαι μαζί μας, σε ευχαριστούμε πολύ και μπράβο στον ΑΝΤ1 γι’ αυτή τη συμμετοχή. Με φοβερή αποφασιστικότητα επιβλήθηκες στη σκηνή, στη ντάμα σου, σε όλους μας. Ο χορός σου ταίριαξε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η κριτής του σόου Γκαλένα Βελίκοβα.

Δείτε στo βίντεο το χορευτικό του:

https://youtu.be/9s08GFEsWeo?t=2
Πριν από λίγες μέρες, ο Σεΐτής μιλώντας στο Down Town αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε και στο μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω της παρουσίας του στο τηλεοπτικό κοινό:

  • «Με πήραν μια μέρα τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι θα τους ενδιέφερε να μιλήσουμε για το Dancing with the Stars. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Κανονίσαμε μια πρώτη συνάντηση, κάναμε ένα δοκιμαστικό στη σχολή της Γκαλένα, με ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά. Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση και πρόκληση, καθώς, αν δεν έχεις κάνει ποτέ χορό, αν και γυμνασμένος, είναι σίγουρα δύσκολο», δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης.instagram @seitis
Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram μετά την πρεμιέρα, γράφοντας:

«Ήταν μια υπέροχη πρεμιέρα , χαίρομαι πολύ που ζω το ταξίδι του @dwts_ant1!! Τελικά όλα τα μπορούμε αρκεί να το θέλουμε... Α! Και να έχουμε καλό δάσκαλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας!! Καλό Σαββατοκύριακο!! #dwts6» instagram @seitis

instagram @seitis

instagram @seitis

instagram @seitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου