Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Οι κάλτσες του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό


Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ,στο Νταβός κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας με σύγχρονες προσεγγίσεις, νεανική γοητεία ,αλλά και την αγάπη του για τις ... μωβ κάλτσες του με τα παπάκια !!!
Κέρδισε τον τίτλο για την πιο casual και στιλιστικά ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ δεν δίστασε να απολαύσει ζωντανή μουσική από μια ορχήστρα που έπαιζε funk, disco και soul.

΄
Στην εναρκτήρια ομιλία του προέτρεψε την παγκόσμια επιχειρηματική ελίτ να προσλάβει περισσότερες γυναίκες! Ο Καναδός πρωθυπουργός, η κυβέρνηση του οποίου αποτελείται από ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών υπουργών, αναφέρθηκε επίσης στις εκστρατείες που διεξάγονται μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και στις πορείες γυναικών που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε πολλές αμερικανικές πόλεις, με τις ομιλήτριες να επικρίνουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι η πολιτική του πλήττει τις γυναίκες.

"Το MeToo, το TimesUp, οι Πορείες Γυναικών, αυτά τα κινήματα μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση για τα δικαιώματα των γυναικών, για την ισότητα και τη δυναμική του φύλου", τόνισε.

"Η σεξουαλική παρενόχληση, για παράδειγμα, στις επιχειρήσεις και στην κυβέρνηση, είναι ένα συστηματικό πρόβλημα και είναι απαράδεκτη. Ως ηγέτες, πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να ενεργήσουμε έτσι ώστε να δείξουμε ότι πραγματικά τελειώνει", συνέχισε.

Ο Τριντό κάλεσε επίσης τους ηγέτες να μην ξεχνούν "τους ανθρώπους που δεν βρίσκονται εδώ στο Νταβός και δεν θα βρεθούν ποτέ εδώ".

"Οι άνθρωποι σ' αυτήν την αίθουσα είναι απίστευτα προνομιούχοι. Το οφείλουμε στην κοινωνία να χρησιμοποιήσουμε αυτό το προνόμιο για καλό. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε: θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι πλούσιοι κρύβονται στους περιφραγμένους περίβολούς τους ενώ οι άλλοι γύρω τους αγωνίζονται ή θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο βασισμένο στην αντίληψη της δικαιοσύνης;", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου