Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Γερμανία, ΔΝΤ και μαυραγορίτες σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης


Σχεδόν όλα είναι έτοιμα πλέον . Οι γερμανικές τράπεζες ήδη ξεφορτώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα...
Η Ελλάδα με τα δύο ΜΝΗΜΟΝΙΑ και την ...βοήθεια των ντόπιων πολιτικών αλυσοδέθηκε για μισόν αιώνα στα κάτεργα των διεθνών ληστοσυμμοριτών... Ο Γιωργάκης , που αντί να βρίσκεται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στα Γρεβενά, κυκλοφορεί ελεύθερος στη Σάμο για να ... διδάξει ,λέει, πως αντιμετωπίζεται η οικονομική κρίση !!!
Και απανωτά έρχονται η Λαγκάρντ που όλοι την έσπρωχναν, ο ΓερμανοΒιετναμέζος Ρέσλερ , η αμαρτωλή τράπεζα Goldman Sachs που έφαγε πολύ ελληνικπο χρήμα , να φτιάχνουν επικοινωνιακά το κλίμα για ...οικειοθελή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μετά τον Σεπτέμβριο !!!
Πρώτος αυτός ο Ρέσλερ, που εμφανίζεται “πολύ επιφυλακτικός” για τη διάσωση της Ελλάδας και την ΩΘΕΙ να βγει μόνη της από το ενιαίο νόμισμα , διαφορετικά τέρμα οι δόσεις των δανείων... Το πήραμε το μήνυμα ...
Αύριο κυκλοφορεί το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ με βασικό θέμα τον... διωγμό της Ελλάδας.
Από κοντά η βουτηγμένη στο σκάνδαλο και τις ατιμίες τράπεζα , η Goldman Sachs,που ...προφητεύει την αποχώρηση ορισμένων χωρών από την ευρωζώνη γιατί άλλες δεν θα αντέξουν και κάποιες άλλες θα κρίνουν ότι τα οφέλη που αποκομίζουν από το ενιαίο νόμισμα είναι πολύ μικρά.
Και τελευταίος ο Γ. Στουρνάρας να λέει τον επικήδειο ,πως “εκτός ευρώ υπάρχει αργός και βασανιστικός θάνατος”....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου