Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριτζάϊ μέσα στη ΒΟΥΛΗ !



Ακούστε τι σκέφθηκε η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ : ν΄ ανατεθεί σε ... ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι η φύλαξη του εσωτερικού χώρου του ελληνικού ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!
Αλλοπαρμένα όνειρα και ίσως ακριβά συμβόλαια με κάποια λαμόγια, που με τη βοήθεια κομματικών καρεκλοκένταυρων “έστησαν”εταιρίες σεκιούριτι , “στελεχώνοντάς¨ τες με ανίδεους και ανεκπαίδευτους...σεκιουριτάδες , που όλοι γνωρίζετε ...
Είναι να γελάς και να κλαις όταν ακούς το νέο εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Χρήστο Μανούρα (σ..σ φωτο αριστερά) ν΄ανακοινώνει στην ..ψύχρα πως η ΕΛΑΣ – επί πρωθυπουργίας Αντωνάκη Σαμαρά- ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ την ανάθεση προστασίας του εσωτερικού χώρου της Βουλής σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι !!!!
Αν οι εθνοπατέρες φοβούνται την επερχόμενη ΟΡΓΗ του πεινασμένου, απατημένου και εξαθλιωμένου ελληνικού λαού , φρονιμότερον θα ήταν για δαύτους να αναθέσουν τη φύλαξη στα γνωστά ¨παληκάρια” Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάϊ.
΄Ασε που θα μπορούμε να πούμε στον κάθε κερατά πως το κοιυνοβούλιο ,που είναι άρδην κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και των φυλετικών διακρίσεων , δίνει δουλειά και σε Αλαβανούς κακοποιούς..
Μετά ποια κουφάλα μπορούσε να κουνηθεί;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου