Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Κλίντον θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα για να βγει από την κρίση


Μήνυμα συνεργασίας και υποστήριξης της ελληνικής προσπάθειας για έξοδο από την οικονομική κρίση έστειλε ο πρην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά,,στο Μέγαρο Μαξίμου,παρουσία υπουργών και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών. Ο Μπιλ Κλίντον τόνισε πως πιστεύει στο μέλλον της Ελλάδος, μια χώρα την οποία θεωρεί πλούσια, με πλούσιους πόρους όπως είπε, και συνεχάρη την κυβέρνηση συνασπισμού καθώς όπως τόνισε, σε όλον τον κόσμο όταν υπάρχουν προβλήματα οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεργαστούν.
"Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι και να σας βοηθήσουμε", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Α. Σαμαράς επεσήμανε στον πρώην πλανητάρχη πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει αμέσως στις ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται καθώς, όπως είπε, η Ελλάδα αυτήν την στιγμή ζει μια κρίση άνευ προηγουμένου, ευρισκόμενη ήδη στον πέμπτο χρόνο ύφεσης.
Χαρακτήρισε τον κ. Κλίντον φίλο της Ελλάδας και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα προωθεί αναπτυξιακές δράσεις στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου