Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

H Αρετή Τσοχατζοπούλου θέλει να σωθεί κι επιστρέφει στο Δημόσιο τα κλεμμένα ...


Φαίνεται πως η συμπληρωματική απολογία του ξάδελφου του ΄Ακη , Νίκου Ζήγρα, να επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την κόρη του πρώην αστέρα της πολιτικής της “ΑΛΛΑΓΗΣ” .Ως έξυπνη γυναίκα είδε πως τα παραμύθια για δήθεν “πολιτική δίωξη” ή το απίστευτο :
εγώ δεν ήξερα τίποτα για τις δουλειές του μπαμπά μου” , δεν πιάνουν. Γιατί και ο πλέον απλοϊκός κάτοικος αυτής της γης θα ΄λεγε στην κυρ Αρετή:
  • κυρά μου το ακίνητο στο Κολωνάκι και τα άλλα που παραδέχεσαι πως κατέχεις ,κοστίζουν τρελά λεφτά. Εσύ δεν ήσουν πλούσια .Ο μπαμπάς σου έναν ΜΙΣΘΟ υπουργού (!) έπαιρνε, όπως ψευδώς έλεγε. Που διάολο βρέθηκαν τόσα δισεκατομμύρια;....
Κι έτσι η Αρετούλα αποφάσισε να σώσει τον εαυτό της : δήλωσε ,πως θα δώσει πίσω στο Δημόσιο τα περιουσιακά της στοιχεία εφόσον κριθεί ότι τα χρήματα για την απόκτησή τους προήλθαν από εγκληματική δραστηριότητα του μπαμπά ,, όπως αναφέρει σε δήλωσή της.
Η δήλωσή της απευθύνεται στον ανακριτή υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλή και κοινοποιείται στους εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Η Αρετής Τσοχατζοπούλου είναι ιδιοκτήτρια ενός διώροφου διαμερίσματος 271 τμ στην οδό Δεινοκράτους 60 στο Κολωνάκι. Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου το αγόρασε έναντι 627.942 ευρώ το 2006 από τον ιδιοκτήτη της Arcon Constructions Αστέριο Οικονομίδη, ο οποίος είναι επίσης προφυλακισμένος... . Ο εν λόγω κύριος είχε αγοράσει το 2005 το ακίνητο από την off shore Bluebell, η οποία εμπλέκεται στην προμήθεια του ρώσικου αντιπυραυλικού συστήματος TORM1.
Επίσης, έχει στην κατοχής της ένα δεύτερο διαμέρισμα 185 τμ στη συμβολή της Λ. Νίκης με την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.Το αγόρασε το 1996, έναντι περίπου 200 εκατ. Δρχ !!!
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου δήλωνε στο πόθεν έσχες της (2007) πως είναι επίσης ιδιοκτήτρια:
  • Οικοπέδων 271 τ.μ. στην οδό Κεφαλληνίας. Το πρώτο αγοράστηκε το 2004 έναντι 32.212 ευρώ, ενώ το δεύτερο το 2008 έναντι 395.155 ευρώ.
  • Του 50% οικοπέδου 532 τ.μ. στον Κόρφο Κορινθίας.
  • Του 50% οικοπέδου 469 τ.μ., περιλαμβανομένης οικίας 148 τ.μ., στον Κόρφο Κορινθίας.
  • Του 50% δύο αγροτεμαχίων 1.276 τ.μ. και 745 τ.μ. στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Και μετά σου λέει η Α ρ ε τ ή θα μας ... χαρίσει....
Μα από το κλεμμένα δεν είναι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου