Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

O Τσοχατζόπουλος τρελλάθηκε και απειλεί τον ΑΝΑΚΡΙΤΗ , για να βοηθήσει την πάσχουσα από ... ν α ρ κ ι σ σ ι σ μ ό Βίκυ Σταμάτη




Ο νομενκλατούρος της “Αλλαγής”, πολιτικός αστέρας ΄Ακης Τσοχατζόποουλος ,που παρ΄ ολίγο να γίνει και ...πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά τον “έφαγε” στη στροφή ο κρυόκωλος Σημίτης, ¨τάχει παίξει”, μετά και τα νέα εντυπωσιακά στοιχεία από τα “αμαρτωλά” Ημερολόγιά του !
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού θέλησε να δώσει την δική του απάντηση για την απίστευτα μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος κατάμαυρου χρήματος, και για τις ...”σπουδαίες” μίζες...
΄Ο πρώην όμορφος υπουργός της “Αλλαγής” ,όπως αναφέρει το iefimerida.gr,
  • προαναγγέλλει την υποβολή μηνύσεων σε βάρος των «πρωταγωνιστών της σκευωρίας» που στήθηκε σε βάρος του και σε «βάρος αθώων πολιτών».
  • στις ανακοινώσεις που δημοσιοποιήθηκαν από το πολιτικό γραφείο (!!!!) του Άκη Τσοχατζόπουλου με αφορμή την απολογία του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα, γίνεται αναφορά σε «ανήθικη πρακτική» του ανακριτή της υπόθεσης, Γαβριήλ Μαλλή, ενώ γίνεται επίσης λόγο για «στοχευμένες συνεργασίες» του δικαστικού λειτουργού με κατηγορούμενους.
  • «Προσωπική εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου» αποδίδει στον ανακριτή, ενώ θεωρεί ότι ο κ. Μαλλής «εκμεταλλεύεται και έναν άρρωστο άνθρωπο, υποσχόμενος υποκριτικά την αποφυλάκισή του». Μάλιστα αποκαλύπτει ότι έχει δώσει εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους του να καταθέσουν μηνύσεις ενάντια στους «πρωταγωνιστές αυτής της σκευωρίας».
Και ο καημός , για το τι θα απογίνει η ..πάσχουσα από “ναρκισσισμό¨Βίκυ Σταμάτη απειλεί ευθέως τον ανακριτή ,πως θα έχει ....τραγικές ευθύνες «σε περίπτωση που προκύψει προσωπική ζημία στην υγεία της γυναίκας μου» οι οποίες «θα βαρύνουν εκείνον αποκλειστικά και για τις οποίες να είναι βέβαιος ότι θα υποστεί τη δίκαιη απάντηση της Δικαιοσύνης».
Τ ρ έ λ λα ....

Ρε ΑΚΗ , ποιους δουλεύεις ;....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου