Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Γ. Παπανδρέου είχε High-tech όργανα γυμναστικής αξίας χιλιάδων ευρώ και 2 σάουνες, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ



Ο εν Αμερική γεννηθείς Γεώργιος Παπανδρέου του Ανδρέου και της Μαργαρίτας Τσαντ ήθελε, στα νέα γραφεία του πρώην “Κινήματος” (;) ΠΑΣΟΚ να υπάρχουν δύο σάουνες πισίνες (σ.σ. μία πριβέ για την αφεντομουτσουνάρα του και τους πολύ φίλους του) και μία δεύτερη για τις στελεχάρες του κόμματος που, νυχθημερόν (!!!) , “ιδρωκοπούσαν” για τη σωτηρία του ... ελληνικού λαού.Και το έκαναν την ώρα, που ο ελληνικός λαός περνάει το σταυρό του μαρτυρίου....
΄Ετσι, στα νέα γραφεία , το υπερχρεωμένο στις τράπεζες ΠΑΣΟΚ, η νομενκλατούρα περνούσε πολύ καλά γιατί αγωνιζόταν για την ...ΑΛΛΑΓΗ που έλεγε και ο ΄Ακης! Ξέρετε , αυτός με τις μίζες των δισεκ. ευρω....
΄Ετσι, φτιάχθηκε ένα ... υπερσύγχρονο γυμναστήριο με 2 σάουνες. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στη συγκεκριμένη αίθουσα υπήρχε και γραφείο για τον... γυμναστή με υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας της Apple και κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει ρυθμό στον τέως πρόεδρο !!!Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός με τα πανάκριβα όργανα γυμναστικής:
Το Cybex 750AT είναι ένα cross training μηχάνημα για μέγιστη καρδιοαναπνευστική προπόνηση και μυϊκή ενδυνάμωση που κοστίζει μόλις 7.257 ευρώ.
Το Waterpower M1 LoRise είναι μια κωπηλατική που λειτουργεί με την αντίσταση του νερού, διαθέτει οθόνη και κοστίζει 1.900 ευρώ.
Το Dual Cable Cross της FreeMotion είναι ένα «πολυμηχάνημα» με δύο περιστρεφόμενες τροχαλίες και χονδρική τιμή 6.765 ευρώ.
Εκτός από αυτά τα high tech όργανα, στον ίδιο χώρο υπάρχουν μηχανήματα για κάθε μέρος του σώματος: για τους γλουτούς, τις γάμπες, τα χέρια, τα μπράτσα κ.ο.κ..
Υπάρχει φυσικά και ποδήλατο με πλάτη, αλλά και μηχάνημα για προθέρμανση με ενωματωμένη τηλεόραση!
Και όλα αυτά την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν να βρουν που πήγαν τα 130 εκατ. ευρώ που έχει βρεθεί να χρωστάει το κόμμα.
Και την ίδια ώρα αφήνουν ανενόχλητο τον ΓΑΠ να το παίζει “ειδικός” ,”σωτήρας” , και να μιλάει στα διάφορα συνέδρια ή σεμινάρια για την “οικονομική κρίση και πως να την αντιμετωπίσετε...”!!!
Μα δεν υπάρχει ΕΝΑΣ πρασινοφρουρός στο ΠΑΣΟΚ να πει στο Γιωργάκη να τους αδειάσει τη γωνιά ;;;
Που χάθηκαν αυτοί οι “χομεϊνί επαναστάτες”;
ΓΑΠ ;;;
Μήπως κι αυτοί έγιναν ...νεόπλουτοι , όπως ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου