Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τρέμουν την άφιξη στην ΕΛΛΑΔΑ δεκάδων χιλιάδων προσφύγων από τη Συρία



Στο παρά πέντε , στην κυριολεξία, το γνωστό υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ αποφάσισε ενίσχυση των συνόρων , βασικά αυτών στον ΄Εβρο , καθώς η κυβέρνηση τρέμει με το ενδεχόμενο ”άφιξης” στη χώρα μας δεκάδων χιλιάδων προσφύγων από τη Συρία!
Το πρώτο “φυστίκι” θα το φάει η Κύπρος, με πληροφορίες για “άφιξη” κάπου.... 300.000 προσφύγων!!! Αυτό σημαίνει ΑΜΕΣΗ και ΡΑΓΔΑΙΑ μεταβολή του πληθυσμού του μαρτυρικού νησιού , στο οποίο- να μην το ξεχνάμε- βρίσκονται παράνομα δεκάδες χιλιάδες ΤΟΥΡΚΟΙ έποικοι και πολλές χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες...Κι αυτοί , φυσικά, δεν θα μείνουν στην Κύπρο αλλά με τη βοήθεια ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ θα μεταφερθούν στην Ελλάδα.΄Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας -μετά τη συνεργασία που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά- στη μάχη για την ... δημόσια ασφάλεια “θα ριχθούν” 1.500 αστυνομικοί, 100 αυτοκίνητα και 60 μοτοσικλέτες,
Οσον αφορά το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και εν μέσω ανησυχιών ότι θα αυξηθεί λόγω των γεγονότων στη Συρία, ο κ. Δένδιας γνωστοποίησε ότι 1.800 συνοριοφύλακες μετακινούνται ήδη προς τον ποταμό Έβρο, μαζί με πλωτά σε πρώτη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου