Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Με 30 ευρώ την ώρα νοικιάζεις αστυνομικό για ν΄αυξηθούν τα έσοδα του κράτους!!!


Φθηνά  μας  έρχεται ...

Ούτε  ένα  ευρώ το λεπτό δεν κοστίζει η  ..ενοικίαση  ενός αστυνομικού .. Γιατί η  ωριαία  ενοικίαση κοστίζει μόνο  30  ευρώ!!...
Αυτό το προβλέπει  Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία παρουσιάζει  το enet.gr ,

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Σταθά για την εφαρμογή Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία άνοιξε ο δρόμος για την ενοικίαση προσωπικού και εξοπλισμού της ΕΛΑΣ σε τρίτους για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με καταβολή ανταλλάγματος για περιπτώσεις που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις που αφορούν στη δημόσια τάξη και ασφάλεια.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η κοστολόγηση προβλέπει ελάχιστο ποσό 20 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση μιας μοτοσυκλέτας, 1.500 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ελικοπτέρου και 30 ευρώ η ενοικίαση προσωπικού της ΕΛΑΣ ανά ώρα.
Ο κ. Δένδιας επισημαίνει ότι από το ισχύον πλαίσιο επιδιώκεται - και επιτυγχάνεται - η αύξηση των εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού, με ισόποση προσαύξηση των οικείων πιστώσεων του προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας και η οικονομική ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, όπως τονίζει ο υπουργός, «ουδεμία πρόταση περί τροποποίησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για το εν λόγω ζήτημα εξετάζεται».
Πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου