Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Οι εφημερίδες "Τα ΝΕΑ" και "ΕΘΝΟΣ" στηρίζουν Στουρνάρα...

Στουρνάρας σε Καμμένο: Μη φωνάζεις, δεν σε φοβάμαι


Χθες  στη Βουλή  ο εξωκοινοβουλευτικός  υπουργός Οικονομικών Γιάννης  Στουρνάρας  προέβη  σε απίστευτη  κοινοβουλευτική  απρέπεια  , με  απύθμενο  πολιτικό θράσος , που ΔΕΝ ήθελε  ν΄απαντήσει  σε  συγκεκριμένο  ερώτημα  του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου καμμένου. Είχε και πολύ ύφος..

Δεν θυμόμασθε παρόμοια  απρεπή συμπεριφορά  εξωκοινοβουλευτικού  σε εκλεγμένο βουλευτή και πρόεδρο κόμματος .
Και ο Καμμένος  ζητούσε  ξεκάθαρα :  ποιος  ήταν ο κάτοχος του  1 δισεκατομμυρίου  ευρώ , που ενώ  έμεινε...ακούρευτο (!)  , το ελληνικό Δημόσιο,  το πλήρωσε  στο  ...100% !!!
Αυτό  είναι το πρώτο θλιβερό γεγονός.
Πάμε  όμως στο  2ο γεγονός , για να δείτε  πως  παρουσιάζεται "δημοσιογραφικά" 
το  επεισόδιο στη Βουλή.
  • Η  εφημερίς  του ΔΟΛ , "Τα ΝΕΑ¨,τόχει καταχωνιάσει  στην  σελίδα 18 , σε ένα  ..σεμνό μονόστηλο με καλό τίτλο "Σφοδρή αντιπαράθεση Στουρνάρα-Καμμένου".Και σ΄αυτό το μονόστηλο  κυριαρχεί η ..ασάφεια .΄Ετσι  καλύπτεται  δημοσιογραφικά, το θέμα. Και στην τελευταία παράγραφο σημειώνεται ,πως ο "πρόεδρος του ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος  εξαπέλυσε   σφοδρά πυρά κατά του υπουργού  με αφορμή την πληρωμή ομολόγου  σε hedge fund"!
  • Η εφημερίς "ΕΘΝΟΣ" τιτλοφορεί το θέμα: "Στουρνάρας σε Καμμένο:Μη φωνάζεις , δεν σε  φοβάμαι"
  • Και το ρεπορτάζ  καταλήγει  χωρίς να κατονομάζεται ούτε το ποσόν ούτε ο κάτοχος  αυτού του ακούρευτου  ομολόγου. .Γράφει: "Ο κ. Στουρνάρας {...} αναφορικά με το θέμα της πληρωμής του ομολόγου απάντησε ότι η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με το νόμο τα ομόλογα γιατί αν δεν πλήρωνε η χώρα θα χρεοκοπούσε"!!!.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου