Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μισθούς Βουλγαρίας ,ύψους 350 ευρώ προετοιμάζει η Τρόικα για τους ΄Ελληνες , με το πρόσχημα του θεσμού των mini jobs



΄Ερχονται πολύ άσχημα μαντάτα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ , που έχουν βουλιάξει στους καναπέδες  ή  ψήνουν τις κορμάρες τους σε γειτονικές παραλίες.
Οι Τροϊκανοί δυνάστες έχουν έτοιμο το σχέδιο για "μισθούς Βουλγαρίας" ,όπως έχουμε αποκαλύψει από καιρό ,αλλά  έπεσε σε "ώτα μη ακουόντων".....
Ο Γιάννης Βρούτσης ισχυρίσθηκε το Σάββατο ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός, ωστόσο, η Τρόικα αναμένεται να προωθήσει προσεχώς την εισαγωγή και στην Ελλάδα του θεσμού των mini jobs, όπως αποκαλείται η  μικροεργασία (!) δηλαδή η εργασία με αμοιβή... ως 350 ευρώ.

Στο θέμα  αναφέρεται  σήμερα και η εφημερίδα  Real News.Σύμφωνα με το δημοσίευμα  στόχος της τρόικας είναι
  •  να υιοθετηθεί ένα μοντέλο ελαστικής εργασίας, χαμηλής αμοιβής, μηδενικής απόδοσης φόρου και ανάλογης πληρωμής εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία !!.
  • Προβλέπεται, λοιπόν, η περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, κυρίως των νέων μέσω της εισαγωγής των mini jobs, δηλαδή της μικροεργασίας που εφαρμόζεται ευρέως στη Γερμανία της Μέρκελ , με το αιτιολογικό της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας (!!!)των επιχειρήσεων και της αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων.
Πηγή: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου