Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απαγορεύονται οι ρακέτες στις παραλίες της Δυτικής Μάνης, και τώρα τι θα κάνουν τα νεόπλουτα ψώνια;;;

«Τέλος» οι ρακέτες στη Δυτική Μάνη


Την απαγόρευση  να παίζουν ρακέτες μέσα στην παραλία Καλογριά στη Στούπα της Δυτικής Μάνης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής μετά από πολλά παράπονα παραθεριστών, κι αυτό για την προστασία όσων κάνουν μπάνιο εκεί.
Επιτέλους  και μία  επίσημη  απόφαση  για τα ...νεόπλουτα ψώνια που  θέλουν  να παίξουν με  ρακέτες  ΜΕΣΑ  στην παραλία , 
ενώ  δεν  γνωρίζουν ούτε πως να τις κρατούν .
΄Ολα αυτά τα  ψώνια ,με  φασιστικό τρόπο  ΔΕΝ σέβονται τους  υπόλοιπους παραθεριστές , που θέλουν  να χαλαρώσουν και να περάσουν ήρεμα  την ημέρα τους.
Σύμφωνα με το Messiniaportal, το θέμα συζητήθηκε μετά από αίτηση - διαμαρτυρία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Καταλυματιών Δυτικής Μάνης και του Συλλόγου Επαγγελματιών Στούπας. 
Στη διαμαρτυρία των τοπικών συλλόγων αναφερόταν: 
  • «Ο χώρος που μένει γι' αυτούς που δεν θέλουν να νοικιάσουν ομπρέλα και ξαπλώστρα, αλλά να καθίσουν στην άμμο ελεύθερα, είναι ελάχιστος και αυτόν τον έχουν καταλάβει οι φανατικοί οπαδοί της ρακέτας οι οποίοι είναι κυρίως άνθρωποι άσχετοι με τον τουρισμό που δεν σέβονται κανέναν και παίζουν με τρελό ζήλο ανάμεσα στις ξαπλώστρες των επισκεπτών μας, που αντί να χαλαρώσουν και να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, σπάνε τα νεύρα τους από τα μπαλάκια που σφυρίζουν δίπλα στα αυτιά τους και κυριολεκτικά τρομοκρατούνται από τα "καρφωτά" μπαλάκια που δέχονται πολύ συχνά κατακέφαλα.
  • Έχουμε γίνει μάρτυρες εξαιρετικά δυσάρεστων καταστάσεων στο παρελθόν και δέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους πελάτες μας. 
  • Οι τραυματισμοί είναι συχνοί. 
  • Διαμάχες μεταξύ λουομένων και παικτών είναι καθημερινά αναπόφευκτες και συνήθως όχι αναίμακτες. 
  • Συχνά ανοίγουν μύτες, μωλωπίζονται μάτια και ανοίγουν κεφάλια, διότι ξεφεύγουν και ρακέτες, με αποτέλεσμα μια κυρία να υποστεί εξαιρετικά σοβαρό κάταγμα στην γνάθο».

 Πηγή:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου