Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Το χρέος μας έχει όνομα και είναι νέα Ελλάδα


Προσκλητήριο ενότητας απηύθυνε ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΝΔ " σε όλους εκείνους που θέλουν να χτίσουν τη νέα Ελλάδα". 

Μετά την σύντομη αδιαθεσία του ο Α. Σαμαράς συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι "στους αγώνες μένουμε όρθιοι και ακολούθως εξαπέλυσε επίθεση στις συντεχνιακές τακτικές τις οποίες με σαφή τρόπο περιέγραψε ότι υποθάλπει η αριστερή αντιπολίτευση". Επίθεση όμως εξαπέλυσε και στους νεοναζί "που ιδεολογία τους είναι το μίσος και εκθέτουν την Ελλάδα. Και τα δύο άκρα εύχονται να αποτύχει η Ελλάδα. Σήμερα τους το λέμε ξεκάθαρα δεν θα τους αφήσουμε".

Η νέα Ελλάδα που οικοδομούμε είναι πάνω από κόμματα και θα την πετύχουμε όλοι μαζί. Αυτή η παράταξη ανοίγει τα φτερά της. "To χρέος μας έχει όνομα και είναι νέα Ελλάδα" είπε και έκλεισε την ομιλία του παραφράζοντας τους στίχους του Πάμπλο Νερούντα: "Θα σε υποχρεώσουμε πατρίδα θα σε υποχρεώσουμε Ελλάδα να κάνεις θαύματα γιατί μέσα μας βρίσκεσαι εσύ με την ελπίδα και το θαύμα". 
Νωρίτερα είχε αναφερθεί στα θετικά της συμφωνίας για τον ΤΑΠ που περιέγραψε σαν την πιο θετική οικονομική είδηση της τελευταίας δεκαετίας ενώ επέμεινε στην απόφασή του να κλείσει την "αμαρτωλή ΕΡΤ". 

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου