Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Προσκλητήριο Σαμαρά για ενότητα της κεντροδεξιάς



Προσκλητήριο Σαμαρά για ενότητα της κεντροδεξιάς

Προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία με την οποία κορυφώθηκαν οι εργασίες του 9ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

«Η μάχη για τη νέα Ελλάδα έχει αρχίσει, θα την κερδίσουμε, γιατί σε αυτή τη μάχη μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες» τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση και πρόσθεσε:
«Η ΝΔ στάθηκε όρθια, όταν κατέρρευσαν τα πάντα και αυτό έγινε γιατί οι ιδέες μας εκφράζουν τους Έλληνες. Η παράταξή μας διευρύνεται, μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, σε μία χώρα που χρειάζεται να αφήσει πίσω το χθες. Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για τη Νέα Ελλάδα, είναι ανάγκη εθνική, γι αυτό προχθές απηύθηνα κάλεσμα σε όλους. Να υποδεχθούμε όσους θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας και διστάζουν να ενταχθούν. Δεν περισσεύει κανένας», συμπλήρωσε.
«H αντίθεση μνημόνιο - αντιμνημόνιο ξεπεράστηκε» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η νέα Ελλαδα που χτίζουμε χωράει όλους, εκτός από τους κολλημένους στο χθες. Υπάρχουν δύο δρόμοι: να κάνεις το άλμα στο αύριο, ή να μείνεις κολλημένος στο χθες. Στην εθνική προσπάθεια δεν χωράνε οι κολλημένοι στο χθες και οι λαϊκιστές» .
Σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μας και για όποιοδήποτε λόγο απομακρύνθηκαν, στον απλό πολίτη που δεν ήταν μαζί μας, έχω να πω ότι η σημαία μας ενώνει όλους. Για όποιον η υπέρβαση φαίνεται δύσκολη τον καλώ να δει τη σημαία μας που συμβολίζει την πατρίδα και την ενότητα. Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς» είπε ο κ. Σαμαράς που εξαπέλυσε επίθεση κατά «όσων έχουν κολλήσει στην μιζέρια» και αμφισβητούν τις προσπάθειες της Ελλάδας στην προσέλκυση των επενδύσεων.
Ο πρωθυπουργός κατέληξε: 
  • «Η αληθινή πρόοδος χρειάζεται ενωτικό πνεύμα. Εμείς το δείξαμε. Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς, σε όσους ήταν μαζί μας, αλλά για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν, και μαζί σε όλους τους πολίτες, που νιώθουν την ανάγκη για τη νέα Ελλάδα. Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία, όταν οι άλλοι την καίνε. To 2021 η Νέα Ελλάδα δεν θα είναι όραμα, θα είναι πραγματικότητα». έχει αρχίσει, θα την κερδίσουμε, σε αυτή τη μάχη μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες, 
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου