Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η Γερμανία της Μέρκελ αρνείται το άνοιγμα των Αρχείων για την ...διάσωση του αρχιεγκληματία ΄Αϊχμαν στην Αργεντινή

Γερμανία: Δεν ανοίγουν τα αρχεία για τη φυγή του Αδόλφου Αιχμαν

22:09 27/6

Η διοικητική δικαιοσύνη της Γερμανίας απέρριψε σήμερα το αίτημα να υπάρξει πλήρης άρση της μυστικότητας που ακόμη και σήμερα περιβάλλει τα αρχεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών ιδίως όσον αφορά το θέμα της φυγής στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Αργεντινή του ναζιστή εγκληματία πολέμου Αδόλφου Άιχμαν.

Text SizeΜεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματαmail toΕκτυπώστε το Αρθρο
Ο Αδόλφος Αιχμαν καταδικάστηκε το 1961 από δικαστήριο της Ιερουσαλήμ για εγκλήματα πολέμου
Η σημερινή Γερμανία προσπαθεί με κάθε μέσο  να μην  ανοίξουν τα κρατικά ΑΡΧΕΙΑ  για τον τρόπο  διαφυγής και για το ποιοι  Γ ε ρ μ α ν ο ί    βοήθησαν τον  αρχιεγκληματία ΄Αϊχμαν να  φθάσει  ήρεμα και ωραία στη μακρινή  Αργεντινή.
Ακόμη και σήμερα  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να  δημοσιοποιήσουν  τα  άκρως  απόρρητα κρατικά  αρχεία  για τον ΄Αϊχμαν που έστειλε στους  φούρνους του  ΄Αουσβιτς  εκατομμύρια  Εβραλίους , Πολωνούς  καί  άλλους συνανθρώπους μας.

Γι΄αυτόν τον  αρχιδολοφόνο η σημερινή Γερμανία  της ΜΕΡΚΕΛ  δεν ανοίγει τα ΑΡΧΕΙΑ, κι αυτό  γίνεται - όπως καταλαβαίνετε - μέσω  της ..τυφλής Δικαιοσύνης.
΄Ηδη το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο (Bundesverwaltungsgericht), το οποίο εδρεύει στη Λειψία, στην ανατολική Γερμανία, απέρριψε σήμερα το αίτημα που είχε καταθέσει  δημοσιογράφος της εφημερίδας Bild για να αρθεί πλήρως η μυστικότητα του φακέλου, αφού ο ίδιος είχε επιτύχει με άλλη προσφυγή του το απόρρητο να αρθεί εν μέρει.
Βάσει των πληροφοριών που έχουν ήδη αποχαρακτηριστεί, η Μπιλντ είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο του 2011 πως ήδη από το 1952, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν ότι ο Άιχμαν κρυβόταν στην Αργεντινή.
Ο Άιχμαν ήταν ένας από τους εγκεφάλους της Τελικής Λύσης –του Ολοκαυτώματος των Εβραίων– και είχε αναλάβει να είναι αδιάκοπη η ροή σιδηροδρομικών δρομολογίων προς τα στρατόπεδα εξόντωσης από όλη την κατεχόμενη Ευρώπη.
  • "Ο Άιχμαν δεν βρίσκεται στην Αίγυπτο, αλλά ζει με το ψευδώνυμο Κλέμενς στην Αργεντινή", αναφέρεται σε έγγραφο της υπηρεσίας πληροφοριών BND που φέρει ημερομηνία 1952 .
Δωροθέα , τι  φοβάσθε ;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου