Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Μιχαλάκος του ΠΑΣΟΚ ,τον οποίο ο Τομπούλογλου εμπλέκει στη μίζα !!!

Ποιος είναι ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκει ο Τομπούλογλου στις μίζες

Το γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο που σήμερα είναι τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ και στελεχάρα του κόμματος, εμπλέκει στην υπόθεση με τις μίζες  ο κατηγορούμενος για εκβιασμό και δωροδοκία Χάρης Τομπούλογλου.
Σύμφωνα με βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο Χ. Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σε συνάντησή του με τον ενδιάμεσο καταγράφηκε να λέει: 

  • "Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς. Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον Μιχαλάκο θα τους δώσω και άλλες δουλειές».
Εν τω μεταξύ ο Μιχαλάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε : 

  • «δεν είχα ανάμιξη στο σχέδιο του Τομπούλογλου. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί με ενέπλεξε, το έκανε ίσως για ενίσχυση. Σε εμένα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα γραφής».
     Ποιος είναι ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος
Ο Στέφανος Μιχαλάκος που πριν από περίπου ένα χρόνο εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, είχε διατελέσει και γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης το 2009. Παράλληλα ο κ. Μιχαλάκος ήταν διευθυντής του Τμήματος Αύξησης και Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Είχε διατελέσει πρόεδρος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πειραιά, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UNICEF, ενώ την περίοδο 2002-2004 διετέλεσε σύμβουλος του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Στεφανή.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου