Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μάρτυρες του Ιεχωβά απήγαγαν από αγγλικό νοσοκομείο το 5χρονο παιδί τους , που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο...




 Οι αρχές της Γαλλίας και της Βρετανίας απηύθυναν έκκληση χθες (Παρασκευή) για τον εντοπισμό ενός αγοριού 5 ετών που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και το οποίο πήραν οι γονείς του από το βρετανικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς κινδυνεύει η ζωή του αν δεν λάβει τη θεραπεία του σε διάστημα 24 ωρών.
Έπειτα από αίτημα των βρετανικών αρχών η Ιντερπόλ σήμανε χθες αργά το απόγευμα «διεθνή συναγερμό» στις 190 χώρες μέλη της.
Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, ο Μπρετ Κινγκ, 51 ετών, και η Ναγκεμέχ Κινγκ, 45 ετών, Μάρτυρες του Ιεχωβά, απήγαγαν τον γιο τους Άσια από το νοσοκομείο του Σάουθαμπτον αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Αργότερα η οικογένεια με τα έξι αδέλφια του Άσια επιβιβάστηκε σε ένα φέρι και έφτασε στο Χερβούργο.

«Είναι ζωτικής σημασίας να βρούμε τον Άσια σήμερα», δήλωσε ο Κρις Σεντ εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Η ζωή του παιδιού, που βρίσκεται καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν μπορεί να επικοινωνήσει, εξαρτάται από έναν γαστρικό «καθετήρα» μέσω του οποίου λαμβάνει «την κατάλληλη ιατρική θεραπεία», η μπαταρία του οποίου όμως «θα αδειάσει μέσα στην ημέρα», πρόσθεσε ο Σεντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου