Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Σεραφείμ και ο Παπάγος υπήρξαν βασικά μέλη του μυστικού στρατού της CIA στην Ελλάδα με την ονομασία "Κόκκινη Προβιά"!!!


Πολύ  ενδιαφέροντα  τα στοιχεία  που  έφερε  στη  δημοσιότητα  το περιοδικό HOTDOC (τεύχος 58 , Αυγ. 2014) για τον  μυστικό  στρατό της CIA στην Ελλάδα, που είχε την κωδική ονομασία  "Κόκκινη Προβιά".
Εκτός του Αλ.Νάτσινα  και του Αν.Δροσογιάννη , που υπήρξαν αρχηγοί της Κόκκινη Προβιάς , και για τους οποίους  αναφερθήκαμε σε   παλιότερη ανάρτηση  , πραγματική αποκάλυψη  αποτελούν τα  ονοματεπώνυμα  δύο  πολύ γνωστών  δεξιών :

  • του ...πρωθυπουργού  Αλέξανδρου  Παπάγου  και
  • του (μετέπειτα) Αρχιεπισκόπου  Αθηνών Σεραφείμ , κατά την περίοδο που ήταν Μητροπολίτης  ΄Αρτας και μετά  Ιωαννίνων.
΄Οπως  γρλαφει ο Κ.Βαξεβάνης  στο  HOTDOC  η κυβέρνηση του  Ανδρέα Παπανδρέου  κατέστρεψε  σημαντικότατα  στοιχεία - έγγραφα  για τον μυστικό  στρατό της CIA στην Ελλάδα.
Ευτυχώς  κάποια  σώθηκαν  από την Υψικάμινο!!!!

Για τον τότε Μητροπολίτη ΄Αρτας και αργότερα  Ιωαννίνων  ΣΕΡΑΦΕΙΜ Τίκα ο Κ. Βαξεβάνης  γράφει πως στο πλαίσιο   του  σχεδίου "΄Αλφα" 
  •  "δημιουργήθηκε  στην Ελλάδα η πρώτη μεγάλη κρύπτη όπλων με πρωτοβουλία του μετέπειτα αρχιεπισκόπου  Σεραφείμ {...} Η κρύπτη αυτή δημιουργήθηκε στη  Μονή Βελά  κοντά στο Καλπάκι στα ελληνοαλβανικά σύνορα..."

  • Και παρακάτω :
  • Αρχιεπίσκοπος  Σεραφείμ , συνδεδεμένος με το δίκτυο του  Μυστικού Πολέμου, ήταν από τα πρώτα μέλη που είχαν καταγραφεί στους απόρρητους και καλά  φυλαγμένους καταλόγους των μελών της Κόκκινης Προβιάς"!!!!
Εξάλλου ,δεν πρέπει να  ξεχνάμε ,ότι :
την κυβέρνηση του ...Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου  την όρκισε όχι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος,  αλλά ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων και Αρχηγός του Βορειοηπειρωτικού Αγώνος  Σεραφείμ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου