Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η Μαρία Δαμανάκη υποψήφια για την προεδρία της Δημοκρατίας....


Πρώτα  ο Φώτης Κουβέλης...
Τον θέλει πολύ ο Αντώνης Σαμαράς  για  υποψήφιο Πρόεδρο  Δημοκρατίας.Αδιάφορο αν  υπήρξαν  τόσες  αντιδράσεις  ειδικά στη  ΔΗΜΑΡ του 007.
Ακόμη και σήμερα...
Αλλά  ψάχνεται και  για ...κάτι άλλο , πάλι  από το χώρο της  "ευρωπαϊκής"Αριστεράς , από αυτήν  που πατάει  σε  2-3 βάρκες παράλληλα!!!
΄Ερχεται όμως  σήμερα  το "ΕΘΝΟΣ  της Κυριακής" που έχει μέσες και άκρες στα περί τον Σαμαρά , να  μας  ενημερώσει  - δια της  γραφίδος του Γιάννη Σαραντάκου- πως στο Μέγαρο Μαξίμου "υπάρχει και μία  δεύτερη πρόταση, αυτή για  την πρώην κοινοιτκή επίτροπο  της  χώρας, τη Μαρία Δαμανάκη"!!!
Τα "ατού"  για υποψηφιότητα της Δαμανάκη , σύμφωνα με  το "ΕΘΝΟΣ  της Κυριακής" ,είναι τα κάτωθι :

  • "1. ΄Εχει αναμφισβήτητα ευρωπαϊκό προφίλ, που μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά  τη χώρα στην παρούσα  δύσκολη χρονική  συγκυρία.
  • 2.΄Εχει ιστορικούς δεσμούς με την Αριστερά , ενώ στην θητεία της ως  βουλευτής δεν είχε  συγκρουστεί  με την Κεντροδεξιά....Κατά συνέπεια  , είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συμβολίσει την ενότητα  του πολιτικού  κόσμου και να λειτουργήσει με μετριοπάθεια.
  • 3.Θα πρόκειται  για την 1η γυναίκα Πρόεδρο της Ε.Δημοκρατίας, κάτι που από μόνο του έχει μια  ξεχωριστή  σημειολογία.
  • 4. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις  τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τον αντθιπρόεδρο της κυβέρνησης.
  • 5. Η πολυετής θητεία  της στην Αριστερά θα φέρει σε δύσκολη θέση  τον κ.Τσίπρα ..."!!!
Αυτό  είναι : να στριμωχθείο Τσίπρας , σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ  σήκωσε εκλογικά  κεφάλι  , σύμφωνα με την πρόσφατη  δημοσκόπηση της  Palmos .
Πάντως  είναι πολύ  σημαντικές - και για  εμάς  ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ- οι πληροφορίες του  Γιάννη Σαραντάκου, και αληθινά τον ευχαριστούμε ,που μας  ενημερώνει  τόσο νωρίς  ...
Μόνο μία επισήμανση , και να μας  συγχωρεί .Εκεί που γράφει :"δεν απομένει και άπλετος χρόνος  μέχρι την εκδήλωση  κλπ.":
* η λέξη  "άπλετος"  δεν  χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του  "χρόνου" .
- Για το  χρόνο  θα λέγαμε:"δεν απομένει και απεριόριστος χρόνος  μέχρι την εκδήλωση  κλπ.
- Λέμε όμως : εδώ  έχουμε  άπλετο  φως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου