Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μάτιασαν το ....κυβερνητικό αεροσκάφος Embraer που έκανε αναγκαστική προσγείωση , και τον Ε.Βενιζέλο ν΄αναζητάει άλλο μέσο μεταφοράς του στην Ιταλία!

Ε κ τ α κ τ ο 
Αναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να κάνει για προληπτικούς στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το κυβερνητικό αεροσκάφος Embraer το οποίο μετέφερε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ε.Βενιζέλο από την Άγκυρα  στο Μιλάνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  τηλεοπτικού ΣΚΑΙ ,  οι πιλότοι του Embraer ανέφεραν ρωγμή σε ένα από τα φινιστρίνια του αεροσκάφους, και ζήτησαν άδεια για να προσγειωθούν εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για λόγους ασφαλείας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέστρεφε με το κυβερνητικό αεροσκάφος από την Άγκυρα όπου είχε μεταβεί για την ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία της Τουρκίας. Τον κ. Βενιζέλο θα παραλάβει άλλο αεροσκάφος ώστε να μεταβεί στο Μιλάνο για το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ.
Τον ...μάτιασαν  τον άνθρωπο, δηλαδή το Βαγγέλη, μετά τη δημοσιοποίηση   των μετακινήσεών του  από Σκιάθο για Βρυξέλλες  και  πάλι  στη Σκιάθο !!! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου