Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η Γερμανία απαιτεί (!!!) να επιλυθεί επειγόντως η διαφορά Ελλάδας και Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας


Η Γερμανία ξανακηρύσσει τον ...πόλεμο κατά της Ελλάδας.
Για να  επεκτείνει /κατοχυρώσει  τα "ζωτικά"  συμφέροντά της  στα Βαλκάνια!!!
Πρωτοστατεί η ίδια η μαντάμ Μέρκελ...
Που συγκάλεσε  κοτζάμ  ευρεία  σύσκεψη  στην Καγκελαρία !
Κι εκεί το κυρίως  μενού  ήταν  το Σκοπιανό!!!
Και η μαντάμ  Μέρκελ τόνισε (!)  ενώ το  ορθό είναι  ΑΠΑΙΤΗΣΕ) την ανάγκη «να λυθεί επειγόντως» η διαφορά μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, «με διάθεση για συμβιβασμό από όλες τις πλευρές»!!!
΄Ετσι  απλά..., δυνατά ...Για να  υποκύψει η Αθήνα...
Και  σ΄αυτό συμφώνησαν και οι συμμετέχοντες στην  ευρεία μάζωξη ,  και ήταν Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, υπουργοί Εξωτερικών και υπουργοί Οικονομίας από την Γερμανία, την Αυστρία, την Αλβανία, την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο, το Μαυροβούνιο, την Σερβία, την ΠΓΔΜ, την Κροατία και την Σλοβενία, αλλά και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Χώρες  της  άμεσης  ΕΠΙΡΡΟΗΣ  του Βερολίνου.
  Στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά το τέλος της Διάσκεψης από την Καγκελαρία.αναφέρεται :
  • «Οι συμμετέχοντες υπογραμμίζουν την ανάγκη να επιλυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα τα εκκρεμή διμερή θέματα, προς το συμφέρον των σχέσεων καλής γειτονίας και της αυξημένης σταθερότητας στην περιοχή... Η διαφορά για την ονομασία μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας αποτελεί ένα από τα εκκρεμή διμερή θέματα. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι αυτή η διαφορά πρέπει να λυθεί επειγόντως με διάθεση για συμβιβασμό από όλες τις πλευρές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου