Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διεστραμμένες Ιταλίδες δασκάλες έβαλαν ως έκθεση στους μικρούς μαθητές:«Ποιον θα ήθελες να σκοτώσεις πρώτα, τη μαμά, τον μπαμπά ή τον αδελφό σου;»



Μιλάμε  για  δολοφονική διαστροφή...
Αυτήν  από την οποία έπασχαν  δυο Ιταλίδες  δασκάλες ...
  • «Ποιον θα σκότωνες πρώτα, τη μαμά ή τον μπαμπά ή τον αδελφό σου;», ήταν το θέμα της ...έκθεσης που έβαλαν στα παιδιά της  Γ΄τάξης  Δημοτικού στην περιοχή Σκαρμάνιο του Τορίνο, στην Ιταλία.
Και σε όσα διαμαρτύρονταν ή σοκαρισμένα κοιτούσαν τις δασκάλες τους ανήμπορα να γράψουν, οι τρελές απαντούσαν   δολοφονικά :
  • «Αργά ή γρήγορα ο μπαμπάς κι η μαμά θα πεθάνουν. Καταλάβετέ το. Θα υποφέρετε, αλλά θα περάσει»....
Οι  διαστραμμένες  δασκάλες  , ηλικίας 58 και 60 ετών ,έκαναν και ... ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στους μικρούς μαθητές της  Γ΄τάξης , λέγοντας πως σεξ είναι όταν «οι μπαμπάδες σας σταματούν στο φανάρι με το αυτοκίνητο και προσκαλούν τις πόρνες».

Η αποκάλυψη για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο οι δύο δασκάλες πίστευαν ότι διαπαιδαγωγούν τα παιδιά έγινε από την εφημερίδα του Τορίνο La Stampa, σύμφωνα με την οποία οι δύο γυναίκες καλούσαν τους μαθητές να απαντήσουν σε σοκαριστικές ερωτήσεις όπως αυτή της δολοφονίας των γονιών τους.
    Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας σε ανακοίνωση έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά»...

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις και τα σημάδια που άφησαν στις ψυχές των μαθητών, υπάρχουν κάποιοι γονείς που τις υπερασπίζονται!!!
Για περισσότερα  στο protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου