Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Με'ι'μαράκης: Ο Τσίπρας θέλει τις εκλογές για να τις χάσει.- Για να την κοπανήσει!!!






«Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να χάσει και για να φύγει (...) για να την κοπανήσει» ,
εκτίμησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χρεώνοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αποκλειστικά στα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός.

«Αναρωτιέμαι... Θα γίνουν εκλογές για τους αντάρτες, τους δαίμονες που ο ίδιος δημιούργησε, και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; γι' αυτό θα πάμε σε εκλογές; Αν αισθάνεται ότι ο ελληνικός λαός δεν του έχει δώσει εντολή για μνημόνιο γιατί το υπέγραψε; Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να έχουμε εκλογική διαδικασία δεν βοηθά στην ανάκαμψη της οικονομίας» παρατήρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος από την προσφυγή στις κάλπες. «Ο Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα σαν μια Κουμουνδούρου» ανέφερε.

«Οδηγείται η χώρα σε εκλογές που δεν έχουν εξηγηθεί, έπρεπε να πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης για να καταγραφεί ότι έχασε την πλειοψηφία. Και το Δεκέμβριο του 2014 να μην κάναμε τότε τις ψηφοφορίες αφού δεν έβγαινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας» παρατήρησε. Εκτίμησε δε, ότι μέχρι την Παρασκευή μπορεί να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, αλλά εάν διεξαχθούν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στα κόμματα... Αξίζει να βγάζουμε το θυμικό μας στην κάλπη; Αξίζει να πληρώνουμε 90 δισεκ. για ένα 'ωχ ρε γαμώτο!;'» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει ακόμη και χωρίς τον Τσίπρα» επισήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τον Ιανουάριο ο κόσμος συνέκρινε τα δικά μας πεπραγμένα με το αφήγημα Τσίπρα. Τώρα θα συγκρίνει τα δικά μας πεπραγμένα με το αφήγημα Τσίπρα και τα πεπραγμένα Τσίπρα» δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ

Πηγή!ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου