Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο Αλέξης Μητρόπουλος δηλώνει δημοσίως ,πως μπορεί ν΄αυτοκτονήσει μέχρι αύριο εξαιτίας της αθλιότητας του Mega σε βάρος του ....



Δεν ξανάγινε ...
Πολιτικός και δη ο  έως  χθες  Α΄ αντιπρόεδρος της  Βουλής , ο Αλέξης  Μητρόπουλος ,  να  δηλώνει  δημοσίως πως  "μέχρι αύριο μπορεί να έχει  αυτοκτονήσει" (!!!)  εξαιτίας   του  ευτελισμού  του από το κανάλι της Ολιγαρχίας,  δηλαδή του Μega.
Η  αναγνώστρια  των "ειδήσεων " του Μega δεν  μπόρεσε  ή δεν  την άφησαν (;;;)  να  σταθεί στο ύψος  της περίστασης , να  χειρισθεί  δημοσιογραφικά την υπόθεση , και να  ακουσθεί και η  φωνή του  θιγόμενου  Αλέξη Μητρίοπουλου , που  τηλεφωνικώς  ικέτευε να  ζητήσουν   συγγνώμη  για τον "ευτελισμό  του " ,  γι΄"αυτήν την αθλιότητα" ,όπως  έλεγε  και  προσπαθούσε  να πεί, αλλά .... "δεν υπήρχε   χρόνος.."!!!
Μάταια  τους έλεγε πως  μέχρι αύριο  μπορεί "να έχει κάνει  το απενενοημένο διάβημα" , ...
Δεν το κατάλαβαν, φαίνεται...
Η Σοφία Φασουλάκη  διάβαζε από  ένα Πρακτικό  δικαστηρίου  ενώ  ο Μητρόπουλος   της έλεγε πως  ΔΕΝ  διαβάζει την ΑΠΟΦΑΣΗ !!!
Χάος...

  • Αλλά οι  δυο κυρίες    ήταν  ατάραχες , ακόμη κι όταν τους  είπε για  ...3η φορά  πως πρέπει να  ζητήσουν τώρα  συγγνώμη , γιατί  "μέχρι αύριο μπορεί να έχει  αυτοκτονήσει" (!!!)
Καμαρώστε  ...δημοσιογραφία , ρε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου