Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ραχήλ Μακρή η "παράγκα" των εξοπλιστικών δεν έχει χρώμα και κόμμα


¨
H βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Ραχήλ Μακρή, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ...αιχμηρή ως προς 
τη σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης!!
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων στο νέο υπηρεσιακό κυβερνητικό σχήμα.
Τόνισε
  • «Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το κομμάτι της τοποθέτησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας που αποδεικνύει ότι η 'παράγκα' δεν έχει χρώμα και κόμμα. 
  • Η παράγκα εννοώ, των εξοπλιστικών με τα δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν κλαπεί από τις τσέπες του ελληνικού λαού εδώ και χρόνια. Όποιος γνωρίζει ποιός είναι ο κ. Γιάγκος και ο κ. Χηνοφώτης, όποιος γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις τους με την Ν.Δ. και με όλα τα κόμματα και όποιος γνωρίζει την τελευταία σύμβαση που υπέγραψαν, τη μοναδική δηλαδή, τα τρία χρόνια για τα πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία Lockheed… Αυτός γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις. Την υπέγραψε ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα βέβαια. Συμβάλλει και ο κ. Τόσκας, είναι ο κ. Καμμένος.
  •  Όλο αυτό, αποδεικνύει ότι, όποια κυβέρνηση και να είναι, η παράγκα συνεχίζει να υπάρχει. Έχω στοιχεία για αυτά που λέω. Αν με φωνάξει εισαγγελέας, έχει ήδη τα στοιχεία, τα οποία αναφέρω».
Πηγήtvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου