Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Δημιουργία στρατοπέδου στην Αθήνα (!) για εγκλωβισμό περίπου 400.000 μεταναστών έθεσε ο Βέλγος ΥΠΕΣ στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό , αποκάλυψε ο Γ.Μουζάλας


Τώρα  "εξειδίκευσαν" το πονηρό σχέδιό τους  , αφού απαιτούν τη  δημιουργία ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ   στην ...Αθήνα .Και σ΄αυτά να  βάλουν  από  300.000  έως  400.00 μετανάστες!!!!
Εδώ και ημέρες   υπήρχαν "πληροφορίες"  για το  δολοφονικό σχέδιό τους . Και χθες  το παρουσίασε στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών  .
Και το αποκάλυψε  το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μουζάλας, την ώρα που νέο δημοσίευμα των Financial Times κάνει λόγο για...«ανταλλαγή χρέους» με πρόσφυγες. 
Μας την πέφτουν   χοντρά...
  «Ο Βέλγος υπουργός έθεσε το ανιστόρητο θέμα για στρατόπεδο 300 – 400.000 μεταναστών στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Γιάννης Μουζάλας
«Η Συνθήκη Σένγκεν κινδυνεύει ευρωπαϊκά, η Ευρώπη κινδυνεύει, η Ευρώπη φοβάται, ανησυχώ» τόνισε ο υπουργός, αναγνωρίζοντας ότι «είναι δύσκολη η κατάσταση για τη χώρα μας όσον αφορά το προσφυγικό».
Όπως ανακοίνωσε ακόμη ο Γιάννης Μουζάλας τα hotspots θα είναι έτοιμα μέχρι τέλη Φεβρουάριου, ενώ αρχές Μαρτίου θα είναι λειτουργικά.
                                            ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ  ΧΡΕΟΥΣ με  ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!
Εν τω μεταξύ η "έγκριτη" βρετανική  εφημερίδα Financial Times ...προτείνει  ...«ανταλλαγή χρέους» με πρόσφυγες, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, για την Ελλάδα !!
΄Ετσι,  αδιάντροπα  το λέει ...
Λες  και οι πρόσφυγες  είναι μερικά   ευράκια ..
΄Ετσι τους βλέπουν  εκεί στο "έγκριτο" έντυπο  της Αγγλίας;;;


Γιάννης Μουζάλας

Ο αρθρογράφος ουσιαστικά κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός απέραντου κέντρου κράτησης προσφύγων και μεταναστών ώστε να απαλλαγεί η Ευρώπη από το προσφυγικό, και σε αντάλλαγμα η Ευρώπη να προχωρήσει σε γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους.

«Αξιωματούχοι της ΕΕ είναι γνωστό ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο ‘στεγανοποίησης’ μπλοκάροντας τα σύνορα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη ΠΓΔΜ, η οποία είναι η κύρια διαδρομή προς το Βορρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, το σχέδιο αυτό «πιστεύεται ότι έχει την υποστήριξη του Βερολίνου».

«Είναι εξωφρενικό να γίνουμε η φυλακή και η εξορία της Ευρώπης έναντι αμοιβής» σχολίασε ο υπουργός ,αντιδρώντας στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2015 και το γερμανικό περιοδικό WirtschaftsWoche, ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι υπάρχει σκέψη να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Γερμανίας από την Ελλάδα σε περίπτωση που δεχθεί η ελληνική πλευρά να παραμείνουν περισσότεροι πρόσφυγες στη χώρα. Το περιοδικό επικαλείτο πηγές από την γερμανική κυβέρνηση.

Στοιχεία και ηχητικό από skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου