Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τούρκος επιχειρηματίας θα λάβει άδεια για τηλεοπτικό σταθμό - Ο Β. Λεβέντης ρώτησε και ξαναρώτησε, αλλά η κυβέρνηση δεν απάντησε



Βαρύτατη  η κατηγορία του Βασίλη Λεβέντη ,  σύμφωνα με  την οποία η κυβέρνηση  "σκέφτεται" (;) να  δώσει άδεια  για τηλεοπτικό σταθμό σε  ....Τούρκο επιχειρηματία.
Ζήτησε  επιτακτικά  σ΄αυτό το ερώτημά του , 

 αλλά  μάταια περίμενε...
Σύμφωνα  με όσα  είπε/κατήγγειλε ο Β.Λεβέντης  στη Βουλή : :

  •  οι 4 τηλεοπτικές άδειες που σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση αφορούν τους Β. Βαρδινογιάννη, Μ. Κυριακού, Γιάννα Αγγελοπούλου και έναν Τούρκο με τον οποίο «ο κ. Τσίπρας γνωρίστηκε καλά στην Τουρκία».
Και συνέχισε :
  • «Δεν μου απαντήσατε, το έχω θέσει εδώ και ημέρες. Θα δώσετε άδεια τηλεοπτική σε Τούρκο; Να βγείτε να απαντήσετε ευθέως και κατηγορηματικά: Κύριε Λεβέντη δεν δίνουμε άδεια σε Tούρκο επιχειρηματία»
Παράλληλα προειδοποίησε την κυβέρνηση για έντονες αντιδράσεις  σε περίπτωση που - όπως είπε -κλείσει κλείσει "ιστορικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας".
 «Εκπροσωπώ την Θεσσαλονίκη παρότι επέλεξα την έδρα της Αθήνας. Σας προειδοποιώ: Αν κλείσετε κανάλια όπως το Μακεδονία, δεν θα ανεβαίνει βουλευτής σας μέχρι τη Λάρισα» είπε με έμφαση.
Στοιχεία  από το iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου