Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Χιλιάδες αγρότες πολιορκούν την κυβέρνηση , επιτίθενται φραστικά σε βουλευτές και δηλώνουν εξαγριωμένοι και ανυποχώρητοι .



Εξαγριωμένοι και ανυποχώρητοι...

Και  Ε ν ω μ έ ν ο ι ,  για  1η  φορά !

΄Ετσι  εμφανίζονται   χιλιάδες  αγρότες, οι οποίοι αποφάσισαν το Σάββατο να συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα μέχρι την Τρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα η Ελλάδα θα... κοπεί στα δύο με 15.000 τρακτέρ να βρίσκονται στους δρόμους σε 50 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα
Οι αγρότες αποφάσισαν το κλείσιμο των δρόμων από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 έως τις 9 το απόγευμα, Κυριακή και Δευτέρα.

Η κατάσταση είναι οριακή και έκρυθμη και οι αγρότες δεν δέχονται τα νέα μέτρα - λαιμητόμο του ασφαλιστικού, κάτι που έχουν διαμηνύσει στους βουλευτές που «κυνηγούν» πια σε κάθε περιοχή της χώρας.
Χαρακτηριστικές οι επιθέσεις στο Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρη Παραστατίδη και στο μπλόκο της Νίκαιας στον βουλευτή Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.

Την Τρίτη το πρωί στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι από όλα τα μπλόκα και το συντονιστικό θα συνεδριάσουν ώστε αντιπροσωπεία να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Οι αγρότες θα ακούσουν και την Κυριακή την ομιλία του  πρωθυπουργού και εν συνεχεία θα αποφασίσουν για τις τελικές θέσεις που θα εκφράσουν στον ίδιο τον κ.Τσίπρα.

Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως δείχνει να μην κάνει πίσω και απειλεί με γενικό κυκλοφοριακό μπλακ άουτ σε όλη την χώρα, σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες. Κάτι που στην κυβέρνηση φοβούνται 
Στοιχεία  από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου