Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Ο κ. Φίλης, ο μαστροχαλαστής της παιδείας,ως εισπράκτορας τόσα χρόνια των οικονομικών ενισχύσεων κάθε τύπου προς την Αυγή, προφανώς κάτι ξέρει περί διαπλοκής» (!!!) , τονίζει το ΠΟΤΑΜΙ !



Φίλης  "ο  μαστροχαλαστής της παιδείας " !

Φίλης , που «ως εισπράκτορας τόσα χρόνια των οικονομικών ενισχύσεων κάθε τύπου προς την Αυγή, προφανώς κάτι ξέρει περί διαπλοκής»!...

Βαρύτατες  κατηγορίες και μομφές  κατά του υπουργού Παιδείας   από το ΠΟΤΑΜΙ, με  αφορμή τα όσα υποστήριξε ο  Νίκος Φίλης , ότι δηλαδή το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σπρώχνεται προς τον Μητσοτάκη από τη διαπλοκή.
Αυτό  ήταν  για  ξεχειλίσει η οργή και να  ριχτούν χοντρά   υπονοούμενα για το χρήμα που κατέληγε στα ταμεία της   ...ΑΥΓΗΣ!!! 
Για  χρήμα "κάθε τύπου"... 
Το ΠΟΤΑΜΙ , δηλαδή  μιλάει για μαύρο χρήμα , κύριε Φίλη ...Ασε  που σε  αποκαλεί και ...εισπράκτορα !
Τι είναι τούτο πάλι ;
Εισπράκτορας ! ΄Ησουνα και Δ/ντής της "ΑΥΓΗΣ" . Πρέπει ν΄απαντήσεις ...

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της  ανακοίνωσης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ :

"Ο κ. Φίλης, ο μαστροχαλαστής της παιδείας, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από το βαρύ υπουργικό του πρόγραμμα και να ασχοληθεί με το Ποτάμι.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι η διαπλοκή σπρώχνει το Ποτάμι στον Μητσοτάκη. Ως εισπράκτορας τόσα χρόνια των οικονομικών ενισχύσεων κάθε τύπου προς την Αυγή, προφανώς κάτι ξέρει περί διαπλοκής. Δεν ξέρει όμως το Ποτάμι. Το Ποτάμι δεν έχει ούτε Σπίρτζηδες, ούτε Φλαμπουράρηδες. Ως εκ τούτου, ούτε του τα «σπρώχνουν» ούτε «σπρώχνεται»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου