Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αμερικανική έρευνα «προβλέπει» παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ




Η Νέα Τάξη παραμυθιάζει τους μουσουλμάνους, κάνοντάς τους να πιστεύουν μέσω των αρχηγικών στελεχών τους που ελέγχονται από τις μυστικές της υπηρεσίες, πως θα γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου.
Όταν έρθει η ώρα όμως της πανθρησκείας, τότε θα παραγκωνιστούν, καθώς δεν θα είναι πλέον χρήσιμοι για τον παγκόσμιο ηγέτη.


Έτσι νέα πρόβλεψη από το αμερικανικό Pew Research Center, λέει ότι το Ισλάμ θα μπορούσε να είναι η κυρίαρχη θρησκεία μέχρι το τέλος του παρόντος αιώνα, επειδή η μουσουλμανική πίστη αναπτύσσεται με ρυθμούς ρεκόρ. 
«Ο Χριστιανισμός είχε ένα προβάδισμα επτά αιώνων έναντι του Ισλάμ, και πλέον το Ισλάμ τελικά πλησιάζει», ανέφερε ο Διευθυντής της εταιρείας Alan Cooperman.


Η μελέτη του Pew αποδίδει εν μέρει την ανάπτυξη του Ισλάμ στα υψηλά ποσοστά γονιμότητας του μουσουλμανικού πληθυσμού, την ίδια ώρα που στην Ευρώπη επικρατεί υπογεννητικότητα, χάρη στην επικράτηση της παγκοσμιοποιητικής θεωρίας του «μην κάνεις παιδιά, κοίτα την ζωή σου». Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, «μεταξύ 2010 και 2050, ο παγκόσμιος συνολικός πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί σε 9,3 δισεκατομμύρια, μια αύξηση κατά 35%. Κατά την ίδια περίοδο, οι Μουσουλμάνοι αναμένεται να αυξηθούν κατά 73% . Ο αριθμός των Χριστιανών επίσης αναμένεται να αυξηθεί, αλλά με βραδύτερο ρυθμό, περίπου το ίδιο ποσοστό (35 %)».

http://www.paraxeno.com/ , 23 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου