Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ο Ψυχάρης μιλάει για "καθεστώς Τσίπρα"!- Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ο τίτλος του «Βήματος», απαντά το Μέγαρο Μαξίμου!


«Αυτοί που απέκτησαν "ισχύ και χρήμα" επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα...»
Αυτή είναι η αντίδραση της κυβέρνησης στον πρωτοσέλιδο τίτλο του Βήματος  του  ΔΟΛ  (κάτω) ,που μιλάει για «καθεστώς Τσίπρα».
Όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, «αυτοί που απέκτησαν «ισχύ και χρήμα» επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί «καθεστώτος Τσίπρα». Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο».

«Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο ελληνικός λαός τους έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει» καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα του «Βήματος έρχεται τρεις μέρες μετά τη δέσμευση όλων των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, λόγω της εν εξέλιξη έρευνας για για ανακριβές πόθεν έσχες η οποία αποκαλύπτει απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου