Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Νέες αποκαλύψεις: και με την τηλεπαρουσιάστρια , κόρη του Αντιπροέδρου του είχε ερωτική σχεσή ο ερωτύλος Κλίντον
Νέοο ΣΟΚ...
Ερωτικό κι αυτή τη  φορά...
Από τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον    Μπιλ Κλίντον.
Αυτόν ,που η Χίλαρι  ετοιμάζει για  ...υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, αν βέβαια η ίδια γίνει πρόεδρος..

Ιδου τι γράφει  το  iefimerida.gr
Με ένα αποκαλυπτικό βιβλίο ένας πρώην άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που είχε την αρμοδιότητα να φυλάει το Οβάλ Γραφείο για πάνω από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπιλ Κλίντον ρίχνει φως στη ζωή του πρώην πλανητάρχη.

Ο συνταξιούχος πια Gary Byrne περιγράφει μεταξύ άλλων ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, όταν ένα βράδυ, περπατώντας μαζί με έναν συνάδελφο του σε έναν από τους διαδρόμους της δυτικής πτέρυγας του Λευκού Οίκου, συνάντησαν έναν σερβιτόρο της προεδρικής κατοικίας να κλείνει απότομα την πόρτα ενός δωματίου.

Πλησιάζοντας διαπίστωσαν ότι ο σερβιτόρος μόλις είχε κάνει «τσακωτό» τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια άσεμνη στάση πάνω σε ενα τραπέζι, στο οποίο δεν βρισκόταν μόνος.

Μαζί του μια ξανθιά, εντυπωσιακή παρουσιάστρια της τηλεόρασης, που δεν ήταν άλλη από την Eleanor Mondale , 
την κόρη του Αντιπροέδρου Walter Mondale.Φωτογραφία: Daily Mail

Και όπως γράφει χαρακτηριστικά, αντικείμενο της συνεύρεσης σίγουρα δεν ήταν η πολιτική συζήτηση.

Εκείνον τον καιρό μάλιστα, όπως γράφει ο Byrne, στην δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου τριγύριζε συχνά η Μόνικα Λεβίνσκι, η πέτρα του σκανδάλου, η οποία και λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα την προσωπική και πολιτική ζωή του Κλίντον.

Αυτό δεν είναι το μόνο ντροπιαστικό περιστατικό που έχει να θυμηθεί ο Byrne και ο οποίος το τελευταίο καιρό έχει αναλάβει να αποκαλύψει στον κόσμο το ποιον της οικογένειας Κλίντον, καθώς όπως ανοικτά δηλώνει, ειδικά μετά και την υποψηφιότητα της Χίλαρι, ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι «δεν είναι και τόσο άγιοι όσο πολλοί νομίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου