Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σε ανθρωπιστική εκεχειρία άνευ όρων και διάρκειας 72 ωρών, συμφώνησαν το Ισραήλ και η Χαμάς,ύστερα από 1458 Παλαιστίνιους νεκρούς και 8200 τραυματίες.....

Εκεχειρία 72 ωρών στη Λωρίδα της Γάζας

Στις  8  το πρωί  ξεκίνησε  η τριήμερη ...ανθρωπιστική εκεχειρία που συμφώνησαν Χαμάς  και Ισραήλ , ύστερα  πιέσεις ου ΟΗΕ  αλλά και ης Ουάσινγκτον  προς το Τελ Αβίβ, μήπως και σταματήσει η Γενοκτονία  των Παλαιστινίων.Επίσης, στο Κάιρο θα διεξαχθούν συνομιλίες για μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός.
Γιατί μέχρι  χθες  από τους Παλαιστίνιους 1458  δολοφονήθηκαν  και άλλοι ...8.200  τραυματίσθηκαν  από τα ισραηλινά πυρά μέσα  σε 24 ημέρες!!!.
 Το 80% των τραυματιών είναι άμαχοι(απλοί πολίτες και παιδιά )!!!..

Σε κοινή τους ανακοίνωση, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι και ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ανακοίνωσαν, ότι η εν λόγω κατάπαυση του πυρός είναι κρίσιμης σημασίας, ώστε να υπάρξει μια απολύτως απαραίτητη για τους αθώους πολίτες ...ανάπαυλα από την βία
Μα  πως  το λένε  οι αθεόφοβοι και δεν ντρέπονται....
Από  την άλλη πλευρά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δηλώσει ότι η όποια εκεχειρία δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην καταστροφή από τον ισραηλινό στρατό των υπόγειων στοών που χρησιμοποιούν Παλαιστίνιοι μαχητές για να διεισδύουν στο έδαφος της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου