Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Κύριε Σαμαρά «πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή σας για μερικούς μήνες πρωθυπουργίας» δηλώνει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ


Σκληρή επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς  Σεραφείμ και  κατά του πρωθυπουργού  Α.Σαμαρά
για  το αντιρατσιστικό και το σύμφωνο συμβίωσης.
Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό τονίζει :
  • «Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε ότι εμμένοντας στο άθλιο αυτό νομοθέτημα πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή σας για μερικούς μήνες πρωθυπουργίας».
  •  Ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών ο ιεράρχης εξαπολύει επίθεση τόσο στον Αντ. Σαμαρά όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι με τις συγκεκριμένες τροπολογίες προβλέπεται η προστασία των ομοφυλόφιλων.Τονίζει:
  • «Διαμαρτυρόμεθα, διότι αναλάβατε εσείς μετά του φίλου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και ρόλο "Δημιουργού", αφού με το υπό κρίση σχέδιο νόμου καθιερώνεται στην έννομη τάξη της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ελλάδος από τη δική σας κυβέρνηση και έτερος γενετήσιος-σεξουαλικός προσανατολισμός και ετέρα ταυτότητα φύλου εκτός του ανδρός και της γυναικός και ανακηρύσσεται η ψυχοπαθολογική εκτροπή και η αντιαισθητική μίμηση του ετέρου φύλου ως προστατευόμενο έννομο αγαθό από την ελληνική έννομη τάξη», αναφέρει ο μητροπολίτης.
Στοιχεία από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου