Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη γιος ραβίνου για συμμετοχή σε "εβραϊκή εξτρεμιστική οργάνωση" και το κάψιμο μωρού Παλαιστινίων μόλις 18 μηνών...


Αυτός είναι ο Εβραίος τρομοκράτης


Ένας 23χρονος Εβραίος, ο Meir Ettinger, γιος ραβίνου (!!!), συνελήφθη από τις Αρχές, μετά τον εμπρησμό στο χωριό των Παλαιστινίων, Καφρ Ντούμα, με  αποτέλσμα ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών να καεί ζωντανό   και να τραυματιστούν σοβαρά οι γονείς του και ο αδελφός του...

Σύμφωνα με την εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας του Ισραήλ, Shin Bet, ο 23χρονος ακροδεξιός Εβραίος εξτρεμιστής, είναι ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για τρομοκρατία Εβραίος και μάλιστα, αναφέρεται ότι ξεκίνησε την τρομοκρατική δράση του το 2011, όταν επισκεπτόταν καταστήματα στην αγορά της Ιερουσαλήμ και ρωτούσε τους Εβραίους ιδιοκτήτες, αν απασχολούσαν Άραβες υπαλλήλους. Όταν η απάντησή τους ήταν θετική, σημείωνε το όνομα του καταστήματος, προκειμένου να το μποϊκοτάρουν οι υπόλοιποι Εβραίοι.
Μετά τον εμπρησμό της περασμένης Παρασκευής  σε χωριό της Δυτικής Όχθης, με αποτέλεσμα ένα αγοράκι να καεί ζωντανό και να τραυματιστούν σοβαρά οι γονείς του και ο αδελφός του, η Shin Bet, προχώρησε στην σύλληψη του νεαρού Εβραίου, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι τον συνδέει άμεσα με τον εμπρησμό στο χωριό Καφρ Ντούμα.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του Meir Ettinger είναι ότι «συνελήφθη για συμμετοχή και δραστηριότητα σε εβραϊκή εξτρεμιστική οργάνωση».

Ο Meir Ettinger είναι γιος ραβίνου, που διδάσκει σε θρησκευτική σχολή, ενώ ο παππούς του, Meir Kahane, υπήρξε βουλευτής, φανατικός ακροδεξιός, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και συνέβαλε στην διαμόρφωση των πολιτικών πεποιθήσεων του εγγονού του. Ο Kahane δολοφονήθηκε από Άραβα σε ξενοδοχείο του Μανχάταν το 1990.



Ο συνήγορος του Ettinger,Yuval Zemer, δήλωσε ότι η σύλληψη και η προσωρινή κράτηση του πελάτη του, έγινε από τις αρχές για λόγους «δημοσίων σχέσεων», μετά τον εμπρησμό στο παλαιστινιακό χωριό και υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν θα κατορθώσει να στηρίξει κατηγορίες σε βάρος του πελάτη του.
Πηγή :protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου