Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ο Σόϊμπλε θέλει έναν Υπερ-Επίτροπο για τη φορολογία όλων των χωρών της Ευρωζώνης,για "να υποτάξει τους πάντες σε πρόγραμμα"., όπως δηλώνει και ο Γ.Βαρουφάκης


Οικονομική εποπτεία  στη  φορολογία  ΟΛΩΝ  των  χωρών της Ευρωζώνης
 ονειρεύεται και επιδιώκει ο  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε .
΄Ισως  το πρόσχημά του να είναι η οικονομικά κατεχόμενη Ελλάδα ...΄Ισως  και οι άλλες  χώρες του Νότου που βρίσκονται σ ε  "οικονομική καραντίνα".
Αυτό είναι η πρόφασή του .
Το αληθινό σχέδιο του πανούργου και ραδιούργου  Σόϊμπλε .
Σε πρόσφατες  δηλώσεις του  στην ισπανική ElPais  ο Γ. Βαρουφάκης  υποστηρίζει για τα σχέδια του  Σόϊμπλε :
  • «Ο Σόιμπλε θέλει να βάλει στην άκρη την Κομισιόν και να δημιουργήσει ένα είδος υπερ-επιτρόπου για τη φορολογία με εξουσία να επεμβαίνει στις εθνικές κυβερνήσεις ακόμα και για χώρες που δεν βρίσκονται σε πρόγραμμα. Θα είναι ένας τρόπος για να υποτάξει τους πάντες σε πρόγραμμα. Το σχέδιο Σόιμπλε είναι να επιβληθεί ο Σόιμπλε όπου υπάρχει Τρόικα: στη Μαδρίτη, τη Ρώμη και κυρίως στο Παρίσι».
Σύμφωνα με τον ίδιο το Παρίσι αποτελεί το μεγάλο «έπαθλο» και «τον τελικό προορισμό για την Τρόικα».
  • «Τo Grexit θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιβάλει τον φόβο που χρειάζεται προκειμένου να υποχρεωθούν σε συμβιβασμό Μαδρίτη, Ρώμη και Παρίσι» εξηγεί .
  • Συμπληρώνει, δε, ότι όσα συνέβησαν στην Ελλάδα αποτέλεσαν «μια ενδεικτική πράξη για το τι θα συμβεί σε όποιον υποταχθεί στις επιταγές της Τρόικας» επαναλαμβάνοντας τα περί πραξικοπήματος.
Πηγή στοιχείων : iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου