Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Κόντρα Μητσοτάκη για την διαφορά, στη χώρα του δήθεν...




Πέρασαν  48 ώρες   κι ακόμη να  δοθούν στη  δημοσιότητα  τα τελικά αποτελέσματα   της  εκλογής  στη  ΝΔ!
Γιατί αργεί το ...φαξ.

Ακόμη και  στην .....Β΄ΑΘΗΝΩΝ   δεν  βγήκαν  εκλογικά αποτελέσματα.
Το λένε και  δεν ντρέπονται .
Εκτός  αν ο κ.  Τραγάκης την  συγκαταλέγει συγκαταλέγει στις "απομακρυσμένες  περιοχές" , που  ΔΕΝ έχουν  αυτό το ξεπερασμένο  μηχάνημα, το ...φαξ !
Αυτό  είναι το  πρώτον.

Γιατί  υπάρχει και το άλλο που λέγεται  "κόντρα"  στη  χώρα του ...δήθεν!
"Κόντρα" θέλει ο Κυριάκος   γιατί , φαίνεται,  έχει μείνει στην ,...απλή αριθμητική , προσθέτοντας στο ποσοστό που έλαβε  , κι αυτό του ...Αδώνιδος. Κι έτσι  ελπίζει να βγει νικητής.
Αλλά η  πολιτική  ΔΕΝ  είναι απλή  αριθμητική.΄Εχει άλλα  χούγια...

Εξάλλου ,μία  νέα πολιτική ΚΟΝΤΡΑ  στη ΝΔ  , μέχρι τις  10 Ιανουαρίου  , φτιάχνει μια  χαρά το κλίμα   για  διάσπαση .







Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο του κ. Μεϊμαράκη, το ποσοστό που έλαβε θα αγγίξει το 41% και η διαφορά με τον κ. Μητσοτάκη είναι διψήφια και κυμαίνεται από 10 έως 13 μονάδες.

Η ενόχληση που υπάρχει για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΚΕΦΕ την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης, παρά το ότι είναι ο νικητής του πρώτου γύρου, είναι ο μοναδικός που δεν έχει κάνει δήλωση.

Η πλευρά Μητσοτάκη δίνει διαφορετική εικόνα και υποστηρίζει πως η απόσταση από την πρώτη θέση είναι κάτω από τις 10 μονάδες., κάτι που αν ισχύει δημιουργεί διαφορετική δυναμική.

Όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν η ΚΕΦΕ δεν είχε μείνει στην εποχή του φαξ και ανακοίνωνε από την πρώτη στιγμή τα αποτελέσματα, όπως έχουν καταγραφεί στα τερματικά της εταιρείας.

Μετά το θόρυβο και την αντιπαράθεση αργά χθες το απόγευμα ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης έδωσε στην δημοσιότητα το 85% των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τα οποία ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 39,5, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 28,2, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 21,1% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11%.

Μέχρι το μεσημέρι, δηλαδή 48 ώρες μετά τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου