Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Αποκεφάλισαν Ρώσο οι τζιχαντιστές ως "απάντηση" στους ρωσικούς βομβαρδισμούς
Ενα νέο βίντεο φρίκης κυκλοφορεί από το βράδυ της Τετάρτης στο διαδίκτυο δείχνοντας τον αποκεφαλισμό ενός άνδρα που όπως αναφέρεται είναι Ρώσος πράκτορας.
Το βίντεο φέρει τον τίτλο «Αγαπητοί Ρώσοι» και σε αυτό εμφανίζονται ο τζιχαντιστής δήμιος -χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του - και ο όμηρος, ντυμένος με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα γονατισμένος στο έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελεστής φέρει το όνομα «Χαρούν» και υποστηρίζει ότι ο όμηρος είχε σταλεί στην Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο τζιχαντιστής, στη συνέχεια εκτοξεύει απειλές εναντίον της Ρωσίας τη στιγμή που μεταδίδονται φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Αν το βίντεο αποδειχθεί αυθεντικό, αυτή θα είναι η πρώτη εκτέλεση Ρώσου πολίτη από τζιχαντιστές στη Συρία, ενώ θα είναι και το πρώτο βίντεο που δημοσιοποιεί το Ισλαμικό Κράτος μετά τον θάνατο του Τζιχάντι Τζον σε αεροπορικό βομβαρδισμό των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΙΚ εμφανίζεται ένας άνδρας της οργάνωσης που δηλώνει ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν μόνο η αρχή προαναγγέλλοντας νέα χτυπήματα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία: 
  • «Η Γαλλία ήταν μόνο η αρχή, Αύριο θα έρθει η σειρά της Ουάσιγκτον της Νέας Υόρκης και της Μόσχας»
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου