Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αν δεν αντιμετωπιστεί το χρέος θα έχουμε μία διαβολική δεκαετία στην Ευρώπη , αποκαλύπτει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος !!!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μία μάχη για τους άλλους και αυτοί, που προσπάθησαν να μας κερδίσουν ,έδωσαν μία μάχη για να τους κρατήσουν κάτω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτου, σε συνέντευξη στους Paul Mason και Theopi Skarlatos στις 20 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του Ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup.

«Οι αντίπαλοί μας δεν συζητούσαν για οικονομικά και τον καλύτερο τρόπο για να βγει η Ελλάδα από την κρίση ή τον καλύτερο τρόπο για να λυθεί η κρίση χρέους. Ήθελαν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε και άλλους να κοιτάξουν προς μια άλλη κατεύθυνση», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών και συνέχισε:

«Ήθελαν να αποτύχουμε όχι για να εξευτελιστούν οι Έλληνες αλλά ώστε οι Ισπανοί, ή οι Πορτογάλοι ή οι Ιταλοί να μην έχουν φιλοδοξίες για το επίπεδο της ζωής τους».

Παράλληλα χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους και των υπόλοιπων χωρών, αλλιώς θα έρθει, όπως είπε, μία διαβολική δεκαετία, ανάλογη εκείνης της δεκαετίας του '30.

«Αν η Ευρώπη δεν αντιμετωπίσει το χρέος της Ελλάδας και των υπόλοιπων κρατών, θα έχουμε μία διαβολική δεκαετία. Το χρέος είναι υπερφυσικό, είναι πρόβλημα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν μία νομισματική ένωση που λειτουργεί», σημείωσε.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου