Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Τουρκία ΔΕΝ φυλάει καλά τα σύνορά της για ...χάρη του ISIS, παραδέχονται οι ΗΠΑ δια στόματος του υπουργού Άμυνας Άστον Κάρτερ.

Η Ουάσινγκτον πέρασε στην επίθεση , καταγγέλλοντας την Τουρκία πως ...κάνει στραβά μάτια για τους τρομοκράτες τζιχαντιστές.

Γιατί αφήνει αφύλακτα τα σύνορά της με τη Συρία προκειμένου οι τζιχαντιστές της ISIS,να τα περνούν άφοβα ...Και να βρίσκουν καταφύγιο σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ εδάφη. Αυτό το τελευταίο δεν το είπε επί λέξει , αλλά το υπονόησε
Συγκεκριμένα , καταθέτοντας  σε  Κοινοβουλευτική Επιτροπή των ΗΠΑ  ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ επέμεινε στο ότι η Ουάσινγκτον θέλει οι χώρες, που συμμετέχουν στον διεθνή συνασπισμό υπό αμερικανική ηγεσία ,να εμπλακούν περισσότερο στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. 
Και στάθηκε ιδιαίτερα στην Τουρκία: η Άγκυρα δεν ελέγχει ουσιαστικά τα σύνορά της αφότου εμφανίστηκε αυτή η οργάνωση, σημείωσε. 
Οι ΗΠΑ θέλουν η Τουρκία να καταδιώξει τα πρόσωπα εκείνα που υποστηρίζουν το ΙΚ, πρόσωπα που «παρεισφρέουν στην Τουρκία», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο Κάρτερ πρόσθεσε πως η Ουάσινγκτον θέλει η Τουρκία να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες, «τόσο στον αέρα, όσο και επί του πεδίου», εναντίον του ΙΚ. «Χρειαζόμαστε η Τουρκία να κάνει περισσότερα τόσο στο έδαφός της, ώστε να ελέγχει τα σύνορα, πράγμα που δεν έχει κάνει αφότου εμφανίστηκε για πρώτη φορά» το ΙΚ, επισήμανε. 
Και κατέληξε    στάζοντας  δηλητήριο  :
  • «Θα θέλαμε (οι δυνάμεις της Τουρκίας) να επιχειρούν τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. 
  • Οι περισσότερες αεροπορικές επιδρομές (της Τουρκίας) δεν έχουν στόχο το ΙΚ. Έχουν στόχο το PKK»!!!
Στοχεύει , κυνηγάει και ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ τους Κούρδους ! Αυτό καταγγέλλει το αμερικανικό Πεντάγωνο .
Πηγή στοιχείων: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου