Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μέρκελ και Σαρκοζί ουσιαστικά εκβιάζουν με την 6η δόση ,απαιτώντας την Αγορά ΕΔΩ και Τώρα ,και άλλων ΟΠΛΙΚΩΝ συστημάτων τους..



Η  ... υπογραφή  για την  ΑΓΟΡΑ και  νέων ΟΠΛΙΚΩΝ συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία είναι  ουσιαστικά η αιτία της εμμονής Μέρκελ και Σαρκοζί για την υπογραφή Σαμαρά! Καημένε  Αντώνη ...
Σύμφωνα με σημερινό άρθροτης ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης New Europe» (neweurope.eu) :
  •  η ερμηνεία πίσω από την εμμονή των ηγετών της Γερμανίας και της Γαλλίας προς τον αρχηγό της ελληνικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, είναι η επιθυμία τους να κατοχυρώσουν εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία ... είχαν συμφωνήσει με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!
Αυτό το ομολογουμένως περίεργο δημοσίευμα ,το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη Νέα Δημοκρατία, ξεκινά αναφέροντας ότι στα τέλη Οκτωβρίου, όταν Μέρκελ και Σαρκοζί «κλείδωσαν» με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το δάνειο των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεχθεί ως αντιστάθμισμα να προχωρήσει σε εξοπλισμούς για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ,ύψους 10,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!Οι δυο «μεγάλοι» της Ευρώπης μάλιστα είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους ώστε οι χώρες τους, δηλαδή οι αμυντικές τους βιομηχανίες, να λάβουν το 50% του ποσού! Η κατανομή προκαλεί επίσης ερωτήματα, αφού οι Γάλλοι φέρονται να είχαν εξασφαλίσει την πώληση του μαχητικού τέταρτης γενιάς Rafale και οι Γερμανοί… άρματα μάχης Leopard (!), ενώ στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται ποιος θα λάμβανε την παραγγελία για τις φρεγάτες ,οι οποίες επίσης αναφέρονται . .. Το άρθρο – που πολύ μοιάζει με σενάριο – συνεχίζει, λέγοντας ότι Γερμανία και Γαλλία δεν είχαν στα χέρια τους υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Γιώργος έφυγε και  σιγά- σιγά την ¨κάνει" για να  σωθεί  , και η όποια  "υπογραφή¨του  ΔΕΝ θα έχει καμμία αξία.Γι΄αυτό τα συνεταιράκια  της Πολεμικής βιομηχανλίας  Μέρκελ & Σαρκοζί  ¨κάκιωσαν"  και μας πάνε πη΄΄ωντας...
Και ο ΣΑΜΑΡΑΣ  ...πληρώνει  αυτήν την "συμφωνία"...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου