Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Γιώργος Παπανδρέου στο Spiegel: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ...



Μετά τον πατέρα ΑΝΔΡΕΑ Παπανδρέου (και το περίφημο Mea Culpa) και ο υιός ΓΙΩΡΓΟΣ Παπανδρέου παραδέχεται ,ότι έκανε λάθη!!! Τι οικογένεια... Δεν μπορείς παρά να τους αναγνωρίσεις πως ... αναγνωρίζουν τα ΛΑΘΗ τους!!!
Ε , και ;; Αφού έκανε λάθη, να πληρώσει ... Και να μην το παίζει πολιτικός σε ... αγρανάπαυση , φιλοσοφώντας για τον σοσιαλισμό στο ...Βόρνεο!
Και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών ,που ..συνεδρίασες και στις Βρυξέλλες έδωσε και συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Spiegel απ΄όπου και οι απαντήσεις που ακολουθούν:
Spiegel: Κύριε Παπανδρέου, πριν από τρεις εβδομάδες περίπου αναγκαστήκατε να παραιτηθείτε. Είχατε χάσει τη διάθεση να επιβάλετε στους Έλληνες και νέα μέτρα λιτότητας;

Παπανδρέου
: Όχι. Φυσικά χρειαζόμαστε αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία και πρέπει να κάνουμε οικονομία, αλλά χρειαζόμαστε και στρατηγικές ανάπτυξης. Και μην ξεχνάτε ότι υπήρχε επιπλέον η τρομερή πίεση των αγορών....
Spiegel: Πώς νιώσατε εσείς ο ίδιος να ταξιδεύετε στην Ευρώπη σαν αιώνιος ικέτης;

Παπανδρέου
: Δεν πρόκειται για μένα. Εγώ διατήρησα το αγωνιστικό πνεύμα μου(!). Και αγωνιζόμαστε σκληρά - αλλά για τη χώρα μου, όχι για μένα (!){...}. Φυσικά κάναμε λάθη, και εγώ ο ίδιος έκανα λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου