Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα ή κάτι άλλο;;;



Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" κάνει λόγο για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα  και μάλιστα  σε πολιτικό στόχο.Σύμφωνα  πάντα με το  δημοσίευμα:
  • "Αξιόπιστες πληροφορίες για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και Αστυνομία. Γίνεται λόγος για μεγάλης κλίμακας επίθεση, με στόχο την καρδιά του πολιτικού συστήματος".
Και για το λόγο  αυτό  σήμανε:
  • "Συναγερμός  σε κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ. από πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αξιολογούνται ως σοβαρές και ήδη σε επιφυλακή βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν σε κυβερνητικά στελέχη και άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να βρεθούν στο "στόχαστρο" των επίδοξων τρομοκρατών. Σε επαγρύπνηση έχουν ήδη τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας γύρω από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά και πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου".
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του "Εθνους", οι "κοριοί" των αρμόδιων υπηρεσιών "έπιασαν" ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα που περιγράφουν την πρόθεση για επικείμενο χτύπημα στην Αθήνα. Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν από τους ειδικούς και εκτιμήθηκε πως πρόκειται για "αξιόπιστα και πολύ σοβαρά δεδομένα που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης και ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου